5 feluri de mâncare cu carne tocată! Merită să le gătiți pentru familia voastră! - Retete-Usoare.eu

5 feluri de mâncare cu carne tocată! Merită să le gătiți pentru familia voastră!

Fiecare rețetă este o adevărată descoperire! Din carne tocată puteți găti o mulțime de feluri de mâncare originale și gustoase, de aceea nu trebuie să vă opriți la obișnuitele pârjoale. Vă propunem 5 feluri de mâncare din carne tocată, total delicioase și ingenioase!

Ouă după rețetă scoțiană

Este un aperitiv foarte renumit care a ajuns la noi din Marea Britanie. Ouăle fierte se îmbracă cu un strat de carne tocată asezonată, se dau prin pesmet și apoi prin ou mixat. Se prăjesc puțin și apoi se coc în cuptor.

Plăcintă cu carne tocată

Acest fel de mâncare se gătește din carne tocată, ciuperci aromate și aluat de foietaj cu drojdie. Iese o plăcintă foarte gustoasă și sățioasă.

Scoici cu carne tocată

Pentru a prepara acest fel de mâncare va trebui să faceți rost de paste speciale, puteți cumpăra conchiglioni, lumaconi sau cannelloni. 

Plăcintă din lavaș umplut cu carne tocată

Această plăcintă este savuroasă și nu are nevoie de mult timp și efort pentru a o găti, de accea nu vă luați după prima impresie.

Ardei umpluți gătiți la cuptor

Cine nu iubește ardeii umpluți cu tot cu gustul lor desăvârșit și aroma îmbietoare?! Puteți experimenta cu umplutura pe bază de carne tocată.

Păstrați acest articol și nu uitatți să-l distribuiți prietenilor voștri, poate și lor le sunt utile aceste idei!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...