Această salata de inimi de pui i-a cucerit pe toți!

Care parte din pui o includeți, de obicei, în salate? Multe gospodine pregătesc aperitivele exclusiv cu piept de pui. Aparent, dacă pieptul de pui din salată este înlocuit cu inimi de pui, aceasta capătă un gust încă mai intens.

Astăzi vrem să vă oferim rețeta unei gustări grozave cu inimi fierte de pui. Surprindeți-vă apropiații cu această salată originală. Ei vă vor fi recunoscători!

INGREDIENTE:

-600 g de inimi de pui;

-2 foi de dafin;

-3 boabe de piper negru;

-sare — după gust;

-150 g de morcov;

-100 g de mazăre conservată;

-o lingură de ulei de floarea-soarelui;

-o linguriță de ceapă verde mărunțită;

-smântână — după gust;

-150 g de ceapă.

MOD DE PREPARARE:

1.Spălați foarte bine inimile de pui. Îndepărtați grăsimea excesivă de pe suprafața lor. Apoi puneți-le în apă clocotindă, adăugând și sare, boabele de piper negru și foile de dafin. Fierbeți-le pe parcursul a 25 minute.

2.Curățați ceapa și morcovul. Mărunțiți ceapa cu cuțitul și dați morcovul prin răzătoarea mare.

3.Prăjiți ceapa pe o tigaie cu ulei pe parcursul a 3 minute. Adăugați morcovul ras și căliți-l pe parcursul a 5 minute. Apoi adăugați și ceapa verde. Amestecați foarte bine și luați tigaia de pe foc.

4.Tăiați inimile de pui în 4 părți.

5.Puneți inimile de pui, morcovul cu ceapa și mazărea conservată într-o salatieră. Sărați și asezonați ingredientele salatei cu smântână. Amestecați-le cu grijă.

Felicitări! Salata cu inimi de pui este gata. Puteți să adăugați și condimentele dumneavoastră preferate în ea. Salvați această rețetă simplă în marcaje și distribuiți-o prietenilor voștri!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...