Adăugați o linguriță din acest îngrășământ sub orice plantă de cameră, pentru ca ea să devină iarăși verde și să înflorească abundent! O rețetă verificată!

Un îngrășământ simplu și natural, care stimulează creșterea masei vegetative, întărește imunitatea, stimulează înflorirea abundentă și îndelungă. Constă din doar două ingrediente, care sigur se găsesc în fiecare casă.

Primul ingredient este mierea, care este bogată în glucoză, vitamine și minerale, fiind folositoare atât pentru plante, cât și pentru microorganismele din sol.

Al doilea ingredient al îngrășământului este sucul de lămâie, care conține potasiu, fosfor, fier, magneziu, vitamina C etc. Vitamina C este un antioxidant puternic, fiind foarte folositoare pentru plantele stresate.

AVEȚI NEVOIE DE:

-o linguriță de miere naturală;

-o linguriță de suc de lămâie, proaspăt stors;

-un litru de apă.

MOD DE LUCRU:

1.Dizolvați mierea și sucul de lămâie în apă.

2.Fertilizați plantele cu soluția obținută: fie radicular, turnând-o pe solul umed, fie foliar, stropind frunzele cu ea. Dacă veți alege a doua variantă, asigurați-vă că plantele nu vor fi expuse imediat la lumina puternică a soarelui, ca să nu sufere arsuri.

3.Acest îngrășământ poate fi folosit o dată la 2 săptămâni.

Spor la grădinărit!

New