Alimentele care accelerează metabolismul, reglează digestia și elimină lichidul excesiv din organism. . Nu va mai trebui să vă înfometați! - Retete-Usoare.eu

Alimentele care accelerează metabolismul, reglează digestia și elimină lichidul excesiv din organism. . Nu va mai trebui să vă înfometați!

Fiecare tip de siluetă are avantajele sale, însă noi toți tindem să atingem idealul. În viața fiecărui om sosește momentul, în care el începe să reflecteze asupra greutății sale. Kilogramele excesive nu doar înrăutățesc aspectul fizic, ci și dăunează sănătății. Însă cum putem slăbi? În primul rând trebuie să luăm în considerare alimentația.

Ca să deveniți mai supli, nu este obligatoriu să renunțați la mâncare. Există alimente deosebite, care ard grăsimea. Ele accelerează metabolismul, reglează digestia și elimină lichidul excesiv din organism. Adăugați următoarele alimente în meniul vostru și în curând veți observa rezultatul!

CE TREBUIE SĂ MÂNCAȚI CA SĂ PIERDEȚI ÎN GREUTATE!

1. IAURT, LAPTE BĂTUT, CHEFIR ȘI BRÂNZĂ DULCE

Aceste produse lactate conțin calcitriol, hormonul care elimină grăsimile excesive din celule, precum și proteine, care sunt indispensabile pentru organism. Zerul conține o proteină, care contribuie la clivarea grăsimii subcutanate. Optați pentru produsele lactate degresate, alegându-le pe cele mai proaspete și mai calitative, fără aditivi.

2. FULGI DE OVĂZ

Fulgii de ovăz îmbunătățesc funcționarea organelor digestive. De aceea, ele sunt benefice pentru persoanele, care doresc să slăbească.

3. GHIMBIR

Stimulează secreția de suc gastric, arde grăsimile și accelerează metabolismul.

4. VARZĂ

Toate tipurile de varză au un conținut ridicat de fibre, care purifică organismul. Acest aliment hipocaloric este unul dintre cele mai bune variante pentru potolirea foamei.

5. CASTRAVEȚI

Castraveții conțin 95% apă și foarte puține calorii. Ca să pierdeți în greutate, trebuie să beți suficiente lichide. De aceea, castraveții sunt un aliment foarte dietetic.

6. SCORȚIȘOARĂ

Elimină grăsimile, accelerează metabolismul și contribuie la arderea glucozei din sânge. Pur și simplu adăugați acest condiment în băuturi și copturi.

7. GRAPEFRUIT

Acest fruct folositor este capabil să reducă nivelul de insulină. Membranele lui amare conțin anumite substanțe, care stimulează scăderea ponderală.

8. CEAI VERDE

Este un adevărat elixir tămăduitor, care accelerează procesul de digestie. Substanțele, pe care le conține ceaiul verde, clivează chiar și grăsimile din jurul organelor interne!

9. ZMEURĂ

Mâncați câteva bobițe după masă și veți deveni mai supli. Acest aliment hipocaloric influențează pozitiv silueta.

10. MUȘTAR ȘI HREAN

Mâncarea picantă stimulează secreția sucului gastric, ceea ce este folositor pentru oamenii, care vor să slăbească.

11. MIGDALE

Acest aliment îmbogățește organismul cu proteine, iar grăsimile, pe care le conține, practic nu se absorb.

12. FASOLE

Cea mai bună mâncare proteică din diete, care propriu-zis usucă grăsimile.

13. VIN ROȘU

Resveratrolul, pe care-l conține această băutură alcoolică, blochează receptorii de pe celulele adipoase, încetinind dezvoltarea lor.

14. MERE ȘI PERE

Sunt fructe hipocalorice, care hrănesc organismul și îl încarcă cu energia necesară pentru întreaga zi.

După cum vedeți, nu este neapărat să vă înfometați, ca să pierdeți în greutate. Toate alimentele menționate mai sus sunt disponibile și delicioase. Ele pot fi combinate în diferite feluri de mâncare. Distribuiți aceste informații utile prietenilor voștri!

loading...