Coș confecționat din sfoară!

Puteți să confecționați de sine stătător un coș nemaipomenit de frumos și folositor, folosind o găletușă simplă de plastic, sfoară și frigări de lemn. Fără îndoială, acesta vă va fi de folos prin casă și prin curte! Se realizează ușor, din materiale simple. Pur și simplu excelent!

În primul rând trebuie să tăiați inelul de plastic din partea superioară a găleții. Îndepărtați mânerele — ele se separă ușor.

De obicei, inelul din partea superioară a găleții este dotat cu un fel de orificii — în ele este confortabil de introdus frigările de lemn. Fixați-le cu silicon cald.

Lipiți sfoara în jurul inelului de plastic, folosind pistolul de lipit cu silicon cald.

După ce veți acoperi tot inelul cu sfoară, treceți la frigările de lemn. Treceți sfoara (puteți să folosiți un fir mai gros pentru tricotat) printre ele, ca și cum ați realiza un zigzag. Continuați în acest fel până când veți împleti coșul de înălțimea dorită.

Puteți să folosiți sfori de diferite culori, ca să obțineți un model mai interesant. 

Același lucru poate fi realizat cu firul pentru tricotat, dacă l-ați ales în locul sforii. Principiul de tricotare este același. Fixați capătul sforii sau firului cu silicon cald.

Tăiați părțile excesive ale frigărilor de lemn.

Acoperiți orificiile rămase între ele cu sfoară și silicon cald.

Decupați fundul găletușei de plastic. Acoperiți-l cu sfoară, lipindu-o sub formă de melc și începând din mijlocul lui. Rulați și lipiți melcul de sfoară până când veți depăși puțin circumferința fundului găletușei.

Lipiți fundul de coșul obținut.

Astfel veți obține un coș împletit minunat, depunând foarte puțin efort!

Spor la treabă!