Cremă care relaxează pielea feței și îndepărtează ridurile! - Retete-Usoare.eu

Cremă care relaxează pielea feței și îndepărtează ridurile!

Iată acesta este un adevărat rezultat! Cea mai populară cremă antirid care previne și atenuează ridurile chiar în decursul unei singure nopți! Rețeta este verificată și a ajutat deja multe femei! În compoziția cremei intră doar ingrediente naturale- fără chimicale!  Efectul de întinerire rapidă a fost observat de către toți cei care mă înconjoară – am întinerit! Notați-vă rețeta.

Unguentul funcționează cu adevărat 100%, iar pielea capătă un aspect sănătos, fără riduri! După două săptămâni de utilizare am întinerit cu 10 de ani!

Ingrediente:

  • jumătate de gălbenuș proaspăt;
  • 2 lingurițe de ulei de migdale (poate fi înlocuit cu ulei de măsline);
  • 1 linguriță sare de mare;
  • 2 lingurițe infuzie de romaniță (1 lingură de plante uscate la 200 ml apă, se fierbe 15-20 de minute);
  • 0,5 linguriță miere naturală;
  • 2 lingurițe de vaselină cosmetică (se vinde în farmacii).

Mod de preparare:

  1. Amestecați toate ingredientele cu o linguriță, până se creează o masă omogenă. Amestecați bine în câteva etape. Păstrați crema la frigider.
  2. Pe pielea feței, întindeți crema cu mișcări ușoare de masaj. Peste 30 de minute îndepărtați crema rămasă cu ajutorul unui disc de vată înmuiat în apă minerală carbogazoasă.
  3. Celor care conferă pielii atenție și grijă, cu siguranță le va plăcea această cremă. Folosiți acest unguent uimitor și pielea voastră va fi tânără și frumoasă.

Notă: crema se absoarbe mai greu, timp de o oră, de aceea trebuie utilizată cu 2 ore înainte de culcare. Primul rezultat va fi vizibil după 3 zile consecutive de utilizare a cremei. Prepararea este ușoară iar crema are un efect miraculos.

Fiți sănătoși și frumoși!

loading...