Datorită acestei proceduri simple, pielea mâinilor dumneavoastră va arăta ca la 20 ani! Pentru că meritați! - Retete-Usoare.eu

Datorită acestei proceduri simple, pielea mâinilor dumneavoastră va arăta ca la 20 ani! Pentru că meritați!

Mâinile femeilor au o piele foarte subțire și sensibilă. De aceea, ea necesită o îngrijire deosebită. Există mulți factori, care o pot leza. Spre exemplu: vântul puternic, influența soarelui, utilizarea săpunului și a soluțiilor dezinfectante, compușii chimici etc. Drept rezultat, apar petele, uscăciunea și asprimea pielii.

În prezent sunt populare procedurile cosmetologice, pe care le puteți realiza chiar acasă, transformându-vă domiciliul într-un adevărat Spa Salon. Aveți grijă de dumneavoastră! Utilizați remediile naturale și fiți sănătoase!

Vă propunem să încercați una dintre aceste proceduri simple, care constă din 3 etape: pregătire, exfoliere și hidratare.

VEȚI AVEA NEVOIE DE:

-o lingură de sare măruntă de mare;

-3 picături de ulei esențial de arbore de ceai sau salvie;

-2 lingurițe de ulei (puteți să utilizați ulei de măsline, floarea-soarelui, in, susan sau cocos);

-un gălbenuș de ou;

-½ linguriță de suc proaspăt de lămâie.

MOD DE UTILIZARE:

1.Combinați sarea de mare, uleiul esențial de arbore de ceai/salvie și o linguriță de ulei. Aplicați amestecul obținut pe pielea curată a mâinilor și masați-o cu blândețe pe parcursul câtorva minute.

2.Apoi amestecați foarte bine gălbenușul de ou cu sucul de lămâie și o linguriță de ulei. Aplicați masca obținută pe pielea mâinilor și lăsați-o să acționeze cel puțin 20 minute.

3.Îndepărtați masca cu apă caldă și veți vedea rezultatul.

Cel mai bine ar fi să realizați această procedură seara. Dacă nu aveți asemenea posibilitate, înlocuiți sucul de lămâie cu gel de aloe vera. Se recomandă să o aplicați săptămânal!

Această procedură poate contribui la îndepărtarea petelor senile și a uscăciunii pielii, făcându-vă mâinile moi și îngrijite. Rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate!

În sezonul rece, de 2-3 ori pe săptămână, se recomandă să aplicați puțin ulei (de cocos, măsline, migdale sau jojoba) pe pielea curată a mâinilor, după care să îmbrăcați o pereche de mănuși de bumbac și să-l lăsați să acționeze pe parcursul nopții.

De asemenea, se recomandă să vă protejați pielea mâinilor de frig, vânt și compuși chimici (detergenți de rufe, vase etc.) și să utilizați un săpun hidratant.

Înainte de a ieși afară, aplicați puțin unt de shea (karité) pe pielea curată a mâinilor. El o va proteja de frig/vânt și îi va menține moliciunea.

Dacă pielea de pe mâini are crăpături, aplicați o cremă grasă pentru copii sau un unguent cu gălbenele pe ea, curățându-o în prealabil. Îmbrăcați o pereche de mănuși de bumbac și lăsați-o (lăsați-l) să acționeze până dimineața.

Fiți sănătoase și frumoase!

loading...