Desfundarea simplă și rapidă a scurgerii de la chiuvetă!

Înfundarea chiuvetei este întotdeauna o situație neplăcută, pe care vrem să o rezolvăm repede și preferabil cu ajutorul soluțiilor aflate la îndemână. Există un truc oferit de un instalator experimentat, care reprezintă o soluție minunată pentru problema respectivă!

O dată cu trecerea timpului se acumulează depuneri de resturi alimentare, alte impurități și grăsime în țevi și acest lucru este cel mai sesizabil la bucătărie. Ca să le îndepărtați, folosiți un detergent obișnuit pentru rufe. Trebuie să adăugați atâta detergent în scurgerea de la chiuvetă, cât considerați că este necesar: în funcție de gradul de obstrucție a scurgerii. În medie se utilizează 3-5 linguri de detergent.

Adăugați detergentul și așteptați măcar 20 minute. Dacă obstrucția este mare, cel mai bine ar fi să lăsați detergentul să acționeze peste noapte. Apoi porniți apa, ca să spălați țevile. Veți observa că apa se adună chiar mai mult decât de obicei — acest lucru este normal, deoarece detergentul s-a combinat cu depunerile de grăsime și s-a format un „dop”, pe care apa îl sparge. Așteptați puțin și veți vedea cum apa se evacuează din chiuvetă mult mai repede!

Rezultatul este formidabil — sistemul de scurgere a chiuvetei devine curat fără prea mult efort!

Spor la treabă!