Doar 3 ingrediente — și firele de păr alb vor dispărea. O mască fantastică, care într-adevăr funcționează! - Retete-Usoare.eu

Doar 3 ingrediente — și firele de păr alb vor dispărea. O mască fantastică, care într-adevăr funcționează!

Dacă nu doriți să vă vopsiți părul din cauza motivelor evidente, vă propunem să încercați măștile naturale, de casă, care contribuie la prevenirea apariției firelor de păr alb. Secretul se rezumă la alegerea ingredientelor potrivite și utilizarea lor regulată!

REȚETA MĂȘTII DE CASĂ

Se prepară în 15 minute. Cea mai mare parte din acest timp este necesară pentru prelucrarea ghimbirului, deoarece nu aveți nevoie de rădăcina, ci de sucul lui. Înarmați-vă cu o răzătoare măruntă și începeți pregătirile:

1.Dați ghimbirul prin răzătoare și lăsați-l să se odihnească. După ce își va elibera sucul, stoarceți-l într-un vas separat.

2.Combinați o linguriță de miere, sucul de ghimbir și o lingură de ulei de măsline.

Umeziți-vă părul. Aplicați masca pe toată lungimea lui și lăsați-o să acționeze timp de 40 minute. Apoi spălați-l ca de obicei. Trebuie să repetați această procedură de 2-3 ori pe săptămână. Obținerea rezultatelor dorite necesită multă răbdare. Însă, folosind acest remediu, veți reuși să le realizați.

GHIMBIRUL, ULEIUL DE MĂSLINE ȘI MIEREA LICHIDĂ — CEL MAI EFICIENT AMESTEC

Mulți oameni se întreabă: „De ce anume aceste ingrediente trebuie combinate?” Fiecare dintre ele se deosebește printr-o componență bogată în vitamine și minerale. Iar dacă sunt combinate într-un vas și se aplică pe părul alb, efectul este pur și simplu minunat.

Ghimbirul conține potasiu, fosfor și magneziu. Anume acestea hrănesc foliculii piloși, refăcându-le structura, hidratându-i și rezolvând problema mătreții. Ghimbirul este cunoscut, datorită proprietății sale de a oferi firelor de păr alb culoarea lor naturală.

Mierea reglează umiditatea părului, îi oferă strălucire și îl hrănește. Dacă nu aveți suficient timp pentru prepararea măștii, pur și simplu aplicați miere lichidă pe șuvițele de păr, lăsați-o să acționeze pe parcursul a 60 minute, după care spălați-o. În ceea ce privește uleiul de măsline, el este bogat în vitaminele E, A și antioxidanți, care nu contribuie doar la mascarea cărunției, ci o și tratează.

Într-adevăr, trebuie să îmbătrânim și să încărunțim frumos. Însă dacă există posibilitatea să amânăm acest proces, de ce nu am utiliza-o? Vă propunem să aplicați cu regularitate masca cu ghimbir, miere lichidă și ulei de măsline. Rezultatul nu se va lăsa mult așteptat. Sfătuiți-o pe mama, sora sau o prietenă să procedeze similar!

Fiți sănătoase și frumoase!

loading...