Durerile articulare vor dispărea! Remediul bunicii, pregătit din ingrediente disponibile, funcționează de fiecare dată! - Retete-Usoare.eu

Durerile articulare vor dispărea! Remediul bunicii, pregătit din ingrediente disponibile, funcționează de fiecare dată!

Varza este o legumă obișnuită, bogată în acid ascorbic, acid folic și acid pantotenic. Datorită acestor compuși, ea contribuie la tratarea inflamației. Conform sfaturilor din medicina populară, folosirea frunzelor de varză în acest scop este o alegere minunată. Este suficient să aplicați o frunză de varză o singură dată, ca să ameliorați simptomele sau în fiecare seară, pe parcursul unei luni, ca să vindecați afecțiunea, care le provoacă.

Frunzele de varză contribuie la suprimarea inflamației, fortificarea articulațiilor, ameliorarea durerii din regiunea afectată și dezinfectarea ei. Însă nu trebuie să uitați de faptul că, pe lângă aplicațiile externe, varza trebuie inclusă și în meniu. Astfel veți putea să preveniți apariția afecțiunii sau să-i grăbiți vindecarea, dacă ați aflat despre acest tip de tratament după ce v-ați îmbolnăvit.

Și avantajele nu se rezumă doar la compoziția verzei și la eficiența ei rapidă, ci și la disponibilitatea acestui produs. Îl puteți cumpăra în orice perioadă a anului și terapia respectivă va fi mult mai ieftină decât pastilele și unguentele.

4 METODE DE TRATARE A ARTICULAȚIILOR INFLAMATE

Totul este foarte simplu și clar. Aveți nevoie doar de dorința de a schimba ceva și, desigur, de frunzele de varză. Acționați!

1. Spălați frunza de varză. Realizați câteva tăieturi incomplete pe ea. Încălziți-o, apoi ungeți-o cu un strat de miere. Aplicați această compresă pe zona afectată. După aceasta înfășurați-o cu folie de plastic și fixați-o cu tifon. De asemenea, înveliți zona respectivă cu un fular călduros. Repetați această procedură în fiecare seară, lăsând compresa să acționeze pe parcursul întregii nopți.

2. Combinați o parte de miere, o parte de muștar și 3 părți de ulei de camfor (1:1:3). Răspândiți amestecul obținut pe o frunză de varză, după care aplicați-o pe articulația afectată. Fixați compresa, respectând pașii de la varianta precedentă și lăsați-o să acționeze pe parcursul a 4 ore.

3. Spălați frunza de varză și uscați-o cu ajutorul unui prosop. Apoi bateți-o cu ceva tare, ca să elibereze puțin suc. Aplicați-o pe articulația afectată. Înfășurați-o cu folie de plastic, fixați-o cu tifon și mențineți-o caldă cu ajutorul unei batiste.

4.Mărunțiți 2 comprimate de aspirină. Combinați-le cu o linguriță de miere. Aplicați amestecul obținut pe articulația bolnavă, după care acoperiți-o cu o frunză de varză. Înveliți-o cu ceva călduros.

În timpul tratamentului vă sfătuim cu insistență să aveți grijă de igiena pielii. Spălați zona, care trebuie îngrijită, cu o soluție antiseptică. Astfel țesutul tegumentar nu se va înroși și veți preveni apariția pruritului.

Terapia de acest tip este întotdeauna suportată cu ușurință. Deseori chiar și specialiștii medicali recomandă utilizarea frunzelor de varză, dacă unguentele sunt ineficiente, iar acțiunea singulară a comprimatelor nu este suficientă. Aplicați compresele respective cu regularitate și nu veți mai fi nevoiți să suferiți din cauza durerilor articulare apărute o dată cu schimbările climatice. Prietenii, cunoscuții sau rudele dumneavoastră suferă frecvent din cauza acestor afecțiuni? Distribuiți-le acest articol!

Fiți sănătoși!

loading...