Ghimbirul, lămâia și mierea — amestecul, care vă va ajuta să luptați cu kilogramele în plus și cu infecțiile virale! - Retete-Usoare.eu

Ghimbirul, lămâia și mierea — amestecul, care vă va ajuta să luptați cu kilogramele în plus și cu infecțiile virale!

INGREDIENTE:

-300-350 g de ghimbir;

-o lămâie;

-150-200 g de miere.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați și tăiați rădăcina de ghimbir în bucățele.

2.Curățați lămâia de coajă și sâmburi.

3.Treceți aceste ingrediente prin mașina de tocat carne sau pasați-le cu ajutorul blenderului.

4.Adăugați mierea și amestecați.

5.Transferați compoziția obținută într-un recipient de sticlă, acoperindu-l cu un capac și dându-l la frigider.

6.Luați câte o linguriță de compoziție pe zi — separat sau adăugată în ceai.

Ghimbirul, ca și oricare alt remediu naturist, trebuie administrat cu precauție. Dacă există orice manifestări de acutizare a afecțiunilor tractului gastro-intestinal, trebuie să vă abțineți de la consumul lui.

În schimb, dacă suferiți de alte afecțiuni, remediul obținut din ghimbir, lămâie și miere nu numai că poate fi consumat, ci este chiar necesar. Proprietățile benefice ale citricelor activează sistemul imun, ceea ce este deosebit de necesar în perioada rece a anului. Mierea are proprietăți nutritive și fortifiante. Ea contribuie la normalizarea funcțiilor tuturor organelor din organismul uman. Ghimbirul — cel mai important ingredient — nu este menit doar pentru întărirea corpului, ci și pentru a lupta cu diverse boli.

Acest cocktail plăcut este numit bombă vitaminoasă și este dificil de imaginat o combinație mai puternică decât aceasta. Chiar dacă este foarte densă, mierea nu trebuie topită, deoarece lămâia se va descurca de minune cu această sarcină. Iar recipientul cu remediul respectiv trebuie păstrat la frigider, chiar dacă poate să reziste timp de 2 luni și fără el.

Acest remediu nu contribuie doar la normalizarea greutății corporale, ci și la curățarea organismului de toxine, plăci de aterom și colesterol „rău”. De asemenea, se consideră că ghimbirul determină menținerea tinereții! De aceea, salvați rețeta din acest articol în marcaje și neapărat utilizați-o!

Fiți sănătoși!

loading...