Idei simple și geniale de refolosire a lucrurilor inutile. Pentru curte și grădină!

Cât este de plăcut să conștientizezi că multe dintre lucrurile aflate în grădină sunt confecționate cu propriile tale mâini, din materiale aflate la îndemână. Asemenea ghivece, băncuțe, suporturi și chiar grătare creează o atmosferă deosebită de căldură și confort. De asemenea, ele contribuie la economisirea unor sume destul de mari de bani, deoarece asemenea lucruri sunt scumpe în magazine.

Vă propunem câteva idei simple și originale pentru curte și grădină, care pot fi confecționate din obiectele inutile din gospodăria dumneavoastră!

Puteți să confecționați taburete confortabile pentru curte din lăzile vechi, iar o găletușă poate fi transformată ușor într-un mic grătar.

Ca să păstrați frumos și îngrijit furtunul inestetic, pur și simplu puneți-l într-un ghiveci mare, realizând în prealabil un orificiu în partea lui inferioară. Astfel furtunul nu va strica aspectul grădinii.

Nu vă grăbiți să cumpărați ghivece scumpe pentru flori, deoarece puteți să folosiți gălețile și ligheanele vechi pentru plantarea unora dintre ele. Apropo, acestea arată foarte stilat în curte.

Puteți să obțineți o bancă originală, folosind 2 ghivece mari, în care ați plantat arbori mici, ca suporturi pentru ea.

Ca să realizați un ornament sub formă de puț, puteți să folosiți crengi groase. Iar ca să mascați în mod original gura puțului, utilizați un pat mobil de flori (plantate într-o găleată).

Puteți să confecționați para pentru dușul de vară dintr-o doză obișnuită de suc sau bere.

Nu este neapărat să cumpărați un grătar scump, deoarece el poate fi asamblat ușor de sine stătător.

Fiecare lucru din curte poate fi funcțional: de exemplu, o bancă veche poate fi transformată într-un suport confortabil pentru flori și păstrarea încălțămintei de lucru.

Puteți să obțineți un foișor neobișnuit din ușile vechi. Iar dacă veți vopsi ușile în culori intense, foișorul va deveni un ornament original al curții dumneavoastră.

Dintr-un butoi de lemn poate să iasă o cușcă neobișnuită și confortabilă pentru prietenul dumneavoastră patruped.

Bolțarii de beton pot fi folosiți pentru crearea multor obiecte ieftine și folositoare pentru curte.

Transformați vasele vechi în ghivece originale pentru flori. Acestea vor deveni elementele-cheie ale designului de exterior.

De fapt, tamburul pentru cabluri este un obiect universal pentru grădină. Există o sumedenie de idei pentru utilizarea acestui lucru inutil, la prima vedere.

Cel mai bine ar fi să organizați locul de odihnă din curte la umbra unui pom. Puteți să confecționați o asemenea bancă în jurul copacului din scânduri și scaune vechi.

Spor la treabă!