Idei valoroase pentru grădinărit, care permit obținerea unei recolte bogate, economisirea timpului și spațiului!

Fiecare grădinar visează să obțină o recoltă mare de fructe și legume delicioase. Dar, în același timp, unii dintre ei nu au suficient timp sau nu sunt dispuși să petreacă tot timpul liber în grădină, iar alții pur și simplu nu dispun de suficient spațiu pentru cultivarea tuturor culturilor dorite. De aceea, în continuare vom expune o serie de idei pentru grădinărit, care permit economisirea spațiului, timpului și efortului necesar, fără să influențeze calitatea recoltei de fructe și legume.

O metodă genială de cultivare a verzei și altor culturi este cea realizată în saci și pungi. Este cât se poate de ergonomică, permițând obținerea unei recolte bune și economisirea spațiului dintr-o curte mică.

Puteți să înlocuiți sacii cu găleți adânci sau recipiente de plastic, în care culturile legumicole se vor simți confortabil.

Ca să cultivați roșiile, puteți să folosiți spalierele și suporturile verticale. Astfel veți obține o recoltă mai bogată decât prin cultivarea lor obișnuită în grădină.

Metoda de cultivare verticală este potrivită și pentru alte culturi, cum ar fi căpșunii, ardeii și vinetele.

Fiecare grădinar știe că sticlele de plastic pot fi foarte utile, devenind unelte confortabile pentru cultivarea și irigarea fructelor și legumelor.

Dacă doriți să cultivați fructe, legume și verdețuri proaspete pe balcon sau pe terasă, puteți să folosiți etajerele și suporturile de lemn.

Este surprinzător faptul că o grădină mică permite cultivarea oricăror culturi, inclusiv a pepenilor și dovlecilor — cel mai important este să cercetați metodele neobișnuite, care permit acest lucru interesant!

Spor la grădinărit!

New