Marinadă deosebită pentru firgărui -fără maioneză, oțet sau vin! - Retete-Usoare.eu

Marinadă deosebită pentru firgărui -fără maioneză, oțet sau vin!

De această dată vă propunem rețeta unei marinade deosebite pentru frigărui .Carnea se marinează doar în 40 de minute și poate fi păstrată înafara frigiderului timp de 2-3 zile. Tineți minte: carnea trebuie să fie proaspătă și să nu fie expusă la soare.

Ingrediente:

  • 200 ml ulei;
  • 1,5 kg carne de porc;
  • 0,5 kg ceapă;
  • sare, piper după gust;
  • coriandru (semințe și frunze proaspete), după gust.

Mod de preparare:

  1. Într-un bol turnați uleiul, presărați deasupra piperul negru. Dacă doriți, puneți semințe de coriandru și frunze proaspete de coriandru. Sărați și lăsați compoziția deoparte pentru câteva minute.
  2. Tăiați ceapa în 4, iar pe cea mai mică tocați-o mărunt și amestecați-o bine cu puțină sare. Puneți ceapa în bolul cu mirodenii.
  3. Tăiați carnea bucățele și puneți-o în bolul cu marinadă și amestecați totul (puteți folosi carne de vită sau de porc). Dacă prea multă ceapă este la suprafață, atunci făceți-i loc printre bucățile de carne. Lăsați carnea să se marineze timp de 40 minute și apoi o puteți găti.

Frigăruii gătiți după acestă rețetă ies foarte delicioși. Doar că în timpul coacerii cărnii, nu uitați să o întoarceți și aveți grijă ca temperatura să nu fie prea mare. Succes!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...