Remedii pentru scăderea glicemiei! - Retete-Usoare.eu

Remedii pentru scăderea glicemiei!

Diabetul zaharat este una dintre cele mai frecvente boli din lume. Menținerea sub control a nivelului zahărului din sânge, este prima regulă importantă a fiecărei persoane care suferă de această afecțiune. În acest articol, vă prezentăm cele mai simple, dar eficiente modalități de reducere a zahărului din sânge.

Metoda nr.1

Puțini știu, că ceaiul din flori de tei ajută la scăderea glicemiei. Consumând regulat această băutură gustoasă și folositoare, puteți obține rezultate incredibile. Se prepară acest ceai în felul următor: turnați 1 pahar de apă (250 ml) clocotită peste 2 linguri de flori de tei. Acoperiți și lăsați ceaiul la infuzat timp de 10 minute, la loc cald. După care, opțional, puteți adăuga coajă rasă de lămâie. Ceaiul se bea pe parcursul zilei, cu intervalul de 2-5 ore. Pentru a spori efectul acestui ceai, medicina populară recomandă diabeticilor să înlocuiască toate băuturile pe care le consumă cu ceai din flori de tei.

Metoda nr.2

Amestecați, în proporții egale, sucul proaspăt de cartofi cruzi, sucul de sfeclă roșie și sucul de topinabur. Beți câte 1/3( 85 ml) de pahar de băutură, cu 30-40 de minute înainte de mâncare, dimineața și seara. Durata unui curs de tratament este de 1-5 săptămâni.

Metoda nr.3

Pentru a prepara următorul remediu naturist, e nevoie să amestecați, în proporții egale, următoarele ingrediente mărunțite: flori de tei, foi de dafin, teci de fasole, frunze de afine, urzică și trifoi. Preparați o infuzie din 1-2 linguri de amestec de ierburi și 1 pahar de apă clocotită. Lăsați la infuzat timp de 20 minute, la loc cald. Se consumă câte 1/3 pahar( 85 ml)  de ceai pe zi. Durata cursului de tratament este de 2-4 săptămâni.

Metoda nr.4

Bateți 1 ou, adăugați zeama unei lămâi medii și amestecați bine. Consumați remediul în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Durata tratamentului – nu mai puțin de două săptămâni.

Metoda nr.5

Turnați 3 pahare de apă fiartă (750 ml) peste ½ pahar de ovăz (110 g), apoi puneți amestecul la foc mic și îl fierbeți timp de 10-15 minute. Lăsați compoziția timp de 1 oră. Beți câte ½ de pahar (125 ml) de decoct, de 3-4 ori pe zi, înainte de mâncare. Durata unui curs de tratament este de 2-3 săptămâni.

Fiți sănătoși!

loading...