Ridurile de expresie – ingredientele naturale care le diminuează considerabil, prelungiți tinerețea și stopați procesul de îmbătrânire! - Retete-Usoare.eu

Ridurile de expresie – ingredientele naturale care le diminuează considerabil, prelungiți tinerețea și stopați procesul de îmbătrânire!

Primele riduri de expresie pot apărea încă în adolescență. Par destul de drăguțe, subțiri și fine, ca o pânză de păianjen. Este ceva specific persoanelor, care zâmbesc des sau sunt într-atât de emoționale, încât totul se citește pe față. Dar, după câțiva ani, aceste pânze nu mai sunt atât de drăguțe. Din contra, ne amintesc vârsta.

Sincer vorbind, e imposibil să scăpați de ridurile din jurul ochilor pentru totdeauna. Chiar și vedetele, care recurg la operațiile de chirurgie plastică facială, sunt nevoite să repete periodic procedura. Dar asta nu înseamnă cu nu puteți face nimic. Pregătiți măști pentru față în condiții casnice, ca să vă prelungiți tinerețea și să stopați procesul de îmbătrânire încă pe o perioadă de 10 ani.

Cu ulei de măsline

Este un remediu universal, indiferent de vârstă, tipul tenului sau adâncimea ridurilor. Uleiul de măsline hidratează și înălbește pielea, netezește ridurile de expresie.

Amestecați 6 picături de zeamă de lămâie cu 1 lingură de ulei de măsline. Aplicați masca pe pielea din jurul ochilor, pentru 15 minute. Apoi, masați ușor. Îndepărtați resturile de mască cu un prosop de hârtie și împrospătați pielea cu un cub de gheață.

Cu brânză de vaci

Dacă ați atins vârsta de 30 de ani, faceți această mască 1 dată la 10 zile. Doamnele mai în vârstă (40+) trebuie să repete procedura de 3 ori pe săptămână. După doar 1 lună, veți observa primele rezultate.

Amestecați câte 1 lingură de suc de morcovi, brânză de vaci și frișcă lichidă grasă. Aplicați compoziția obținută pe piele pentru 30 de minute. Spălați fața cu apă călduță. De asemenea, imediat după procedură, se recomandă să ștergeți fața cu un cub de gheață. Odată cu ridurile vor dispărea și cearcănele.

Cu cartof

Urmând această instrucțiune, veți reuși nu doar să neteziți ridurile, dar să eliminați și alte schimbări ale pielii, apărute odată cu vârsta. Dacă aveți mai mult de 35 de ani, încercați neapărat această mască!

Mărunțiți 1 lingură de pătrunjel. Turnați deasupra 500 ml de apă clocotită și lăsați-l pentru 20 de minute. Strecurați infuzia obținută. Combinați câte o lingură de cartof proaspăt răzuit și ulei. Adăugați 2 linguri de infuzie de pătrunjel. Puneți masca pe un tifon și aplicați-l pe piele pentru 15 minute. După această mască, nu e neapărat să spălați fața.

Cu frunze de mesteacăn

Începeți să luptați cu ridurile de expresie odată ce ați împliniit 20 de ani. Vi se pare devreme? Din contra, e timpul potrivit. Această mască vă va ajuta să preveniți apariția ridurilor și va menține aspectul sănătos al tenului.

Pregătiți infuzia. Turnați 200 ml de apă rece deasupra unui pumn de frunze de mesteacăn. Lăsați amestecul pentru 10 ore. Strecurați infuzia. Înmuiați în ea discurile cosmetice și aplicați-le pe piele. E mai bine să utilizați acest remediu dimineața, pentru că este un tonifiant foarte bun.

Aveți grijă de pielea gingașă din jurul ochilor. Crema specială din comerț, care vă ajunge pentru 1 lună, nu este o ieșire. Pentru că nu știți ce conține și cum va reacționa tenul. Iar aceste remedii sigure și efective, nu doar că nu sunt periculoase, dar și ajută. Povestiți-le prietenelor despre noul remediu împotriva îmbătrânirii pielii.

loading...