Soluție universală de curățat! Cum puteți să curățați rapid cada, chiuveta, vasul de toaletă?! Cea mai bună soluție pentru curățarea bucătăriei!

Probabil multe gospodine se ciocnesc de următoarea problemă: de exemplu, după spălarea șosetelor sau bavețelelor copiilor în chiuvetă, aceasta își pierde luciul, acoperindu-se cu o peliculă de săpun sau detergent. De aceea, astăzi vrem să vă oferim rețeta unei soluții minunate, care curăță excelent toate suprafețele din camera de baie și bucătărie. De asemenea, ea le protejează și ele rămân mai mult timp curate.

AVEȚI NEVOIE DE:

-un recipient dotat cu pulverizator;

-500 ml apă;

-30-50 ml (1-2 linguri) de șampon, balsam de păr, mască de păr sau gel de duș, care conține siliconi;

-1-2 linguri de oțet de masă 9%;

-un burete.

MOD DE LUCRU:

1.Turnați apa în recipientul dotat cu pulverizator. 

2.Adăugați compusul cu siliconi.

3.Adăugați oțetul. Dacă pregătiți soluția pentru curățarea unor suprafețe mai puțin murdare, adăugați o lingură de oțet. Dacă suprafețele, care urmează să fie spălate, sunt mai murdare sau se acoperă mai repede cu murdărie, folosiți 2 linguri de oțet. Dacă vreți să folosiți soluția pentru curățenia zilnică, puteți să nu adăugați deloc oțet.

4.Închideți recipientul și agitați-i bine conținutul. Datorită aromei șamponului, gelului de duș etc., soluția obținută miroase foarte plăcut (mirosul de oțet nu se simte deloc).

5.Pulverizați soluția pe suprafața murdară și lăsați-o să acționeze pe parcursul a 1-1.5 minute.

6.Apoi curățați suprafața murdară cu partea abrazivă a buretelui.

7.La sfârșit clătiți-o cu apă curată.

Puteți să curățați orice suprafețe cu soluția respectivă: chiuvetele, cada, vasul de toaletă, robinetele, blatul din bucătărie etc. Ea îndepărtează murdăria moderată. Dacă suprafețele dumneavoastră prezintă depuneri calcaroase vechi sau pete de rugină, această soluție nu le va înlătura!

Spor la treabă!

New