Tinctură de obligeană și gălbenele — un remediu natural pentru recuperarea vederii! - Retete-Usoare.eu

Tinctură de obligeană și gălbenele — un remediu natural pentru recuperarea vederii!

Vă propunem rețeta unei tincturi excelente pentru tratarea afecțiunilor oculare. Ea contribuie la vindecarea a bolilor, precum glaucomul, cataracta, epifora, miopia, hipermetropia etc. Rețeta este simplă și verificată!

INGREDIENTE:

-o mână de rizomi de obligeană;

-o mână de gălbenele;

-500 ml de votcă sau pălincă.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

1.Turnați alcoolul peste rizomii de obligeană și gălbenele. Puneți-le într-un loc întunecos și lăsați-le să se infuzeze timp de 12 zile, scuturând periodic vasul, în care le-ați depozitat. Nu este obligatoriu să strecurați tinctura obținută.

2.Luați câte o linguriță de tinctură de 3 ori pe zi, cu 20-30 minute înainte de masă.

Pe parcursul unui an de tratament trebuie să consumați 4 sticluțe (de 500 ml) de tinctură. Puteți să pregătiți deodată toată cantitatea necesară de tinctură: cu cât se va infuza mai mult, cu atât va fi mai concentrată (nu o strecurați). O sticluță de 500 ml este suficientă pentru 2 luni. Apoi se ia o pauză de o lună. De asemenea, puteți să pregătiți tinctura într-un borcan de un litru, după care să o transferați într-o sticlă.

Această tinctură are și alte efecte benefice: îmbunătățește circulația sangvină, acuitatea auditivă etc. Rețeta ei este simplă, disponibilă și ieftină!

Fiți sănătoși!

loading...