Uitați de salatele cu hering sărat — iată un fel de mâncare, în care acest pește este încă mai gustos! Aranjarea stratificată a ingredientelor este destul de simplă... - Retete-Usoare.eu

Uitați de salatele cu hering sărat — iată un fel de mâncare, în care acest pește este încă mai gustos! Aranjarea stratificată a ingredientelor este destul de simplă…

Inițial au apărut ruladele cu carne. Printre numeroasele rețete dintr-o carte culinară din Roma Antică era una numită „Apicius”. Se spune că instrucțiunile descrise în ea seamănă foarte mult cu modul de preparare a ruladei cu carne. Și aceasta a apărut cu 5 secole înainte erei noastre! De asemenea, se cunoaște faptul că un fel similar de mâncare era gătit pe teritoriul Europei în Evul Mediu. Totul este clar: Imperiul Roman avea o influență colosală asupra tuturor țărilor din această parte a continentului. A trecut mult timp, rețetele s-au schimbat, însă ideea a rămas aceeași!

Pe site-ul nostru puteți găsi numeroase rețete de rulade cu diverse umpluturi. Ele sunt potrivite pentru tot felul de ocazii și gusturi. Totuși noi nu încetăm să completăm cărțile noastre culinare, precum și pe ale voastre, cu noi variante de aperitive. De această dată vă propunem să pregătiți o ruladă cu hering sărat, multă verdeață și sos din ouă și unt. Foarte gustos și original!

INGREDIENTE:

-un hering în saramură;
-2 cepe;
-2-3 castraveți marinați;
-200-250 g de unt;
-3 ouă;
-o legătură de pătrunjel;
-o legătură de ceapă verde;
-o legătură de mărar;
-sare — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați cepele și tocați-le mărunt.


2.Curățați și filetați heringul. Apoi tăiați-l cubulețe.
3.Combinați heringul și ceapa într-un bol. Amestecați-le foarte bine.


4.Curățați castraveții marinați de coajă, după care mărunțiți-i.


5.Folosind mixerul, bateți untul moale pe parcursul a 5 minute.


6.Fierbeți ouăle și curățați-le de coajă. Dați-le prin răzătoarea mică și transferați-le într-un vas separat.

7.Mărunțiți mărarul.
8.Combinați castraveții marinați, ouăle, untul și jumătate de mărar. Bateți neapărat această compoziție cu mixerul până va căpăta o consistență omogenă.

9.Mărunțiți pătrunjelul și ceapa verde, după care amestecați-le cu mărarul rămas.
10.Tăiați o bucată dreptunghiulară din folia alimentară și întindeți-o pe masă.
11.Răspândiți uniform amestecul de verdeață pe ea.

12.Așezați compoziția din hering și ceapă deasupra verdeții, răspândindu-o cu ajutorul unei linguri.

13.Următorul strat va fi format din compoziția de unt și ouă.

14.Rulați toate ingredientele într-o ruladă compactă.

15.Răsuciți neapărat capetele foliei, pentru ca aceasta să nu se desfacă.
16.Dați rulada la frigider peste noapte. Iar dimineața porționați-o pe toată și îndepărtați cu grijă folia alimentară din feliuțe. Gata!

Puteți găti rulade tradiționale din pandișpan sau cu carne, experimentând cu umpluturile și modurile de servire. Însă atunci când doriți ceva neobișnuit și la fel de delicios, cumpărați un hering în saramură, mărunțiți verdeața și pregătiți această gustare originală. Cunoașteți câțiva amatori de mâncare neobișnuită? Aveți grijă ca și ei să primească acest link!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...