Un test creat de psihologii englezi, ca să te cunoști mai bine pe tine însuți!

Aparent, cine te poate cunoaște mai bine decât tu însuți? Totuși în fiecare dintre noi sunt „colțuri ascunse”, despre care nu știm nici noi înșine. Anume din această cauză au fost inventate testele simple, dar foarte eficiente. Ele ne ajută să ne analizăm pe sine și caracterul nostru dintr-un unghi puțin mai diferit. Într-o oarecare măsură testele ne dau posibilitatea să ne cunoaștem pe noi înșine.

Echipa noastră a pregătit un test scurt pentru voi, care vă va ajuta să determinați principalele trăsături ale caracterului vostru și să-l analizați mai profund.

PRINCIPALELE TRĂSĂTURI ALE CARACTERULUI

Ca să te înțelegi pe tine însuți, trebuie să alegi una dintre cănile de mai jos. Privește-le și imaginează-ți că vrei să infuzezi un ceai. Pe care dintre ele ai alege-o pentru aceasta? Nu te gândi mult, ai încredere în intuiția ta. Ai decis? Atunci a sosit momentul să afli totul despre trăsăturile bune și rele ale caracterului tău, care sunt ascunse în profunzimea firii tale.

1. CANA CU PISICUȚA

Ești o persoană sociabilă și pozitivă. Prețuiești confortul, oamenii calzi și faptele sincere. Îți plac discuțiile sufletești cu oameni interesanți. Toți te consideră o persoană blândă. Și acesta este adevărul, deoarece tu vezi doar binele din oameni și acest lucru te face fericit. Dar uneori această încredere în oameni se întoarce împotriva ta. 

2. CANA CU MODELE

În viața de zi cu zi calitatea, nu cantitatea, este întotdeauna mai importantă pentru tine. Ești un om delicat, care nu suportă, când ceva nu decurge conform planului. Oamenii din jurul tău pot să discute cât vor despre faptul că rutina este foarte plictisitoare, dar tu te simți confortabil în ea. Ai creat o adevărată zonă de confort, pe care nu vrei să o părăsești. Arăți încrezător, dar după acest aspect se poate ascunde stima de sine scăzută.

Ești persoana, care are totul pregătit, totul planificat. Mintea și înțelepciunea te ajută să controlezi totul din jur. Totul ar fi bine, dar uneori ai încredere în cei care nu merită deloc acest lucru. Fii atent la anturajul tău.

3. CANA CU IEPURAȘUL

Probabil nu vrei să recunoști aceasta, dar este important pentru tine să fii folositor pentru alții. Este vital pentru tine să fii prețuit. Uneori evaluarea altora determină faptele tale.

Ai succes la serviciu, poți să îndeplinești simultan câteva sarcini. Ești angajatul ideal, care se descurcă cu orice dificultăți. Iar în viața personală totul este invers: îți este greu să găsești echilibrul și deseori ești stresat din această cauză. Ca să le reușești pe toate, trebuie să găsești echilibrul. 

4. CANA CU INIMIOARE

Întotdeauna te grăbești undeva. Ai multe treburi, ocupații, întâlniri, iar viața ta este un vârtej continuu. Dacă ai putea, ai cere peștișorului de aur mai multe ore în zi. Dar după această cortină se ascunde faptul că nu vrei să rămâi singur cu gândurile tale. Anume din această cauză tinzi să-ți ocupi timpul cu ceva.

Ești bravo, totul îți iese bine, dar trebuie să te gândești la ce vrei, de fapt, de la viață. Oprește-te și bucură-te de lumea din jur!

5. CANA CU FLOARE

Ești o persoană foarte blândă, dar nu-ți ajung emoții în viață. Viitorul pare incert, iar obiectivele nu sunt determinate. Persoanele apropiate sunt importante pentru tine. De asemenea, tu prețuiești viața și odihna bună, dar nu găsești fericirea în muncă. Trebuie să te simți necesar și valoros, iar pentru aceasta încearcă să înțelegi ce-ți aduce fericirea.

6. CANA CU BULINE

Ești harnic și schimbător. Uneori îți este greu să-ți exprimi sentimentele, dar ești sigur că poți schimba lumea. Oamenii din jurul tău apreciază simplitatea și sinceritatea ta. Ei se simt liniștiți, bine și confortabil lângă tine. 

Uneori ești slab și te lași cuprins de tristețe fără motiv. Nu trebuie să faci acest lucru și, cu atât mai mult, nu trebuie să cauți vreun sens profund în tristețe. Încearcă să renunți la obiceiul respectiv și să privești altfel lumea.

7. CANA CU ROMBURI

Îți place să planifici totul din timp, ca să eviți surprizele. Deseori ești cuprins de neliniște, îți faci griji cu și fără motiv. Dar planificarea te salvează și calmează toate emoțiile respective. Nu te teme să-ți lași viața fără control și să te bucuri de ea din plin!

8. CANA CU CARACATIȚĂ

Ești un om cu gândire profundă și dedicat, pe care este dificil să-l tulburi. Ești deștept și știi să-ți faci treaba cum trebuie, stai bine cu inteligența. Într-o asemenea minte roiesc întotdeauna idei inovatoare și planuri, dar uneori îți este greu să le spui cu voce tare. De fapt, ești o persoană introvertită, cu o lume interioară foarte bogată.

9. CANA CU FULG

Ești plin de viață, când cineva te iubește și te venerează. Ziua ta ideală constă din discuții, cărți bune, cunoștințe noi și muzica preferată. Împărtășirea hobby-urilor tale este o parte obligatorie a vieții tale. Uneori nu te deranjează să te lauzi cu realizările tale, ceea ce deseori îți strică imaginea.

Oricine poate invidia stima de sine și dragostea ta de sine, dar învață să nu faci aceasta pe baza altora. Privește în jurul tău și înțelege că există încă multe lucruri interesante în viață.

Pare a fi un test-glumă, dar există un oarecare grăunte rațional în el. Deseori noi nu ne recunoaștem neajunsurile, chiar și atunci când le observăm. Dar conștientizarea neajunsurilor reprezintă calea spre perfecționare. Ce cană ai ales? S-a potrivit totul?

New