Adăugați aspirină în mașina de spălat și vedeți ce se va întâmpla!

Potrivit unui studiu al Departamentului Muncii din Statele Unite, femeile petrec zilnic pentru spălat în mediu 17 minute, iar bărbații – 5. Se pare că toți petrecem mult timp lângă mașina de spălat, deci nu merită oare să grăbim puțin procesul? Acest articol, cu siguranță vă va ajuta să reduceți timpul pentru spălarea hainelor albe!

Aspirină pentru albirea hainelor

Unele persoane preferă să nu poarte defel haine albe, deoarece este foarte dificil de păstrat această culoare pe o perioadă lungă. Îndepărtarea petelor cu ajutorul mașinii de spălat e simplă, însă petele impregnate de transpirație sunt o adevărată provocare. În plus, cu sau fără pete, hainele albe cu timpul își pierd albul imaculat.

Însă noi avem vești bune! Adăugați aspirină în mașina de spălat și ea vă va ajuta să albiți și să împrospătați hainele albe. Totul se datorează acidului salicilic, ce se conține în pastile. Acesta pătrunde adânc în fibrele țesăturii și îndepărtează petele impregnate. Aspirina este deosebit de eficientă în cazul tricourilor albe cu pete de transpirație, eliminând nuanța galbenă de sub braț.

AVEȚI NEVOIE DE:

-10 pastile de aspirină de 325 mg;

-4l de apă fierbinte.

PAȘI DE URMAT:

1.Dizolvați pastilele în apă fierbinte.

Sfat. Dacă veți mărunțiți pastilele, acestea se vor dizolva mai rapid și vă vor economisi timpul prețios.

2.Înmuiați hainele și lăsați-le pentru cel puțin 8 ore.

3.Apoi  le scoateți și le clătiți în mașina de spălat.

4.Nu vă rămâne decât să le uscați.

5.Altă opțiune este să adăugați pastilele dizolvate direct în cuva mașinii. Efectul nu va fi atât de puternic ca în cazul înmuierii, însă oricum veți rămâne mulțumiți de rezultat.

Acum, când cunoașteți acest truc, puteți purta hainele preferate cu încredere, știind că petele de transpirație au rămas în trecutul îndepărtat.

Mult spor!

New