Ce puteți să faceți, dacă vă pare rău să aruncați florile artificiale?!

Simple și splendide! Iată 11 idei de ornamente florale din ghips:

1.Trebuie să menționăm faptul că cu cât se folosește mai puțin ghips, cu atât articolele finale arată mai firesc și mai frumos. De asemenea, în timpul pregătirii florilor atrageți atenția la forma și marginile petalelor viitorului ornament din ghips.

2.După cum vedeți, puteți să folosiți absolut orice tip de flori artificiale și chiar și inflorescențe. De asemenea, puteți să scufundați fructe de plastic în soluție de ghips. Dacă doriți, după aceasta puteți să le vopsiți în auriu.

3.Iar aici s-a obținut un întreg aranjament floral.

4.După cum ați înțeles, procesul de confecționare a acestui tip de decor nu este deloc complicat. În schimb, doar priviți cât de rafinat arată!

5.Aceeași procedură poate fi realizată cu frunzulițele artificiale.

6.Ce frumoase sunt! Ne plac foarte mult.

7.Iar cu acest ornament puteți să înfrumusețați, de exemplu, șemineul.

8.Dacă nu vă place floarea obținută, puteți să o decorați cu vopsele. Apoi lăsați ghipsul să se usuce și acoperiți-l cu lac. Nouă ne place mult să folosim combinația de vopsele roz și aurie.

9.Un exemplu excelent de decorare a ramei de fotografii cu floricele din ghips.

10.Doar priviți cât de vii și firești par aceste frunzulițe. Cred că vom încerca să confecționăm ceva asemănător.

11.După ce ornamentul este gata, puteți să-l vopsiți cu auriu sau orice altă culoare, în dependență de preferințele dumneavoastră.

De asemenea, noi am pregătit un masterclass simplu despre confecționarea unui suport neobișnuit pentru lumânări, cu formă de floare.

AVEȚI NEVOIE DE:

-chit de ghips sau ghips;

-flori artificiale;

-un clește patent;

-un pistol de lipit cu silicon cald;

-lumânări sub formă de pastile.

MOD DE LUCRU:

1.Aveți nevoie de diverse tipuri de flori de plastic. Singura condiție: florile trebuie să fie curate.

2.Floarea, pe care ați ales-o pentru viitorul suport pentru lumânări, trebuie demontată, adică: scoateți elementele din mijlocul ei și tulpina, iar apoi coaseți-i sau lipiți-i petalele la bază, pentru ca floarea să nu se împrăștie.

3.Acum treceți la pregătirea soluției de ghips. Amestecați o cană de apă cu 3 căni de ghips, astfel încât să obțineți o compoziție cu consistența asemănătoare cu cea a smântânii. Țineți minte: ghipsul absoarbe apa, nu invers.

De asemenea, nu uitați că trebuie să amestecați în permanență soluția și, în general, să lucrați repede. Ghipsul se întărește aproape instant. Dar acesta este singurul disconfort. Aici pur și simplu este necesară dexteritatea.

După ce veți pregăti soluția, scufundați floarea în ea. Apoi lăsați-o să se usuce și repetați procedura încă de 2 ori.

4.După ce floarea de ghips va fi gata, puneți o lumânare pe ea.

Iată cum va arăta suportul nou pentru lumânări. După părerea noastră, este pur și simplu fermecător!

Vedeți ce puteți obține din florile artificiale vechi sau pur și simplu necalitative? Ghipsul este într-adevăr un lucru magic. Tot ce se confecționează din el arată extrem de elegant. Iar greșelile chiar sunt binevenite. Aceasta este neglijența creativă și aristocratică.

Ornamentele neobișnuite din ghips arată destul de spectaculos și pot fi folosite cu îndrăzneală în calitate de fundal pentru pozele frumoase: de exemplu, al celor pe care le postați pe Facebook sau Instagram. 

Distribuiți puțină inspirație prietenilor voștri! S-ar putea ca unii dintre ei să vrea să realizeze o asemenea frumusețe, ca să vă facă un cadou!

Spor la treabă!

New