Cipici confecționați dintr-un fular pufos vechi!

Dacă aveți vreun fular pufos vechi prin dulap, scoateți-l neapărat de acolo și coaseți ceva minunat și necesar în perioada rece a anului din el — cipici incredibil de moi și călduroși! Picioarele vor fi calde ca pe cuptor în ele! Și cipicii vor fi exact pentru picioarele dumneavoastră, având mărimea ideală.

Realizați un tipar după piciorul dumneavoastră, desenând talpa pe hârtie. Nu uitați să lăsați câte 1 cm în plus pe margini. Transferați tiparul pe un material denim. Tăiați 2 tălpi.

De asemenea, tăiați asemenea elemente dintr-o bucată de bumbac și din sintepon.

Suprapuneți-le punând sinteponul între bucățile de material. Coaseți-le cu ajutorul mașinii de cusut.

Măsurați conturul tălpii dumneavoastră cu ajutorul unui centimetru pentru croitorie.

Decupați o bucată cu lungimea necesară din fular. Pentru ca cipicii să-și mențină bine forma și să fie călduroși, coaseți sintepon în interiorul bucății de fular.

Apoi acoperiți talpa cu bucata pregătită de fular și coaseți cipicul la mașina de cusut. Încrucișați capetele bucății de fular la nivelul vârfului cipicului.

Ca să fixați talpa, puteți să coaseți manual un branț din comerț pe ea sau să decupați unul dintr-un material dur (de exemplu, un covoraș vechi).

Astfel veți obține cipici minunați dintr-un fular vechi! Moi, cu adevărat călduroși și confortabili! Ideali pentru zilele friguroase de iarnă!

Spor la treabă!

New