Cum puteți să spălați repede frigiderul și să înlăturați mirosurile neplăcute din interiorul lui? O metodă simplă și eficientă!

Indiferent de cât de modern și multifuncțional este frigiderul vostru (sau invers — foarte simplu), trebuie să-l îngrijiți întotdeauna și în permanență. În caz contrar, apar și murdăria, și diversele pete pe rafturi și alte suprafețe, și mirosurile neplăcute.

Cum puteți să spălați rapid frigiderul și să înlăturați mirosurile neplăcute din interiorul lui?

În primul rând, scoateți toate produsele din frigider. Scoateți-l din priză și scoateți rafturile și sertarele din el. Ca să spălați rafturile și sertarele, combinați 1 litru de apă caldă, 50 g de săpun de rufe (dat prin răzătoare), o lingură de soluție de spălat vasele și 2 linguri de bicarbonat de sodiu.

Limpeziți rafturile și sertarele sub jetul de apă. Ștergeți-le și lăsați-le să se usuce.

Spălați interiorul frigiderului cu aceeași soluție, după care ștergeți-l cu apă combinată cu oțet de masă și uscați-l cu cârpe uscate.

Apoi spălați exteriorul lui cu aceeași soluție și apă combinată cu oțet.

Puneți rafturile și sertarele în frigider. Așezați produsele alimentare pe ele.

Cel mai important secret: puneți un recipient mic cu bicarbonat de sodiu în frigider — acesta contribuie la purificarea aerului și prevenirea apariției mirosurilor neplăcute în interiorul lui.

Spor la treabă!

New