Folosind doar câteva ingrediente simple, puteți pregăti această mâncare delicioasă în doar câteva minute!

Dacă aveți trei cartofi și trei ouă acasă, cu siguranță trebuie să încercați această rețetă! Va fi pe placul întregii familii!

INGREDIENTE:

– 3 cartofi;

– o legătură de pătrunjel;

– 3 ouă;

– 1 linguriță (5 g) de boia de ardei dulce;

– 1 linguriță (5 g) de piper negru măcinat;

– 1 linguriță (5 g) de sare;

– 100 g de cașcaval tare;

– ulei de măsline.

MOD DE PREPARARE:

1. Decojiți cartofii și dați-i prin răzătoarea mare. Transferați-i într-un bol și acoperiți-i cu apă rece. Lăsați-i să se înmoaie în apă timp de 3 minute, astfel încât să se elibereze o parte din amidon.

2. Adăugați ouăle și pătrunjelul tocat mărunt într-un bol încăpător. Încorporați-le cu un tel. După aceasta, condimentați-le cu boia de ardei dulce și piper negru măcinat. Amestecați.

3. Scurgeți cartofii de apă, transferați-i într-un bol și turnați compoziția de ouă deasupra lor. Adăugați o linguriță de sare și amestecați.

4. Tăiați cașcavalul în formă de fâșii dreptunghiulare.

5. Încingeți o tigaie cu ulei vegetal. Adăugați jumătate din compoziția obținută de cartofi și răspândiți-o uniform pe baza tigăii. Adăugați un strat format din fâșiile de cașcaval, apoi turnați restul compoziției de cartofi deasupra și răspândiți-o uniform cu o lingură.

6. Prăjiți turta sub capac, până când veți vedea că partea de jos începe să se rumenească. Întoarceți-o pe partea opusă cu ajutorul unei farfurii. Înainte să o puneți în tigaie, mai adăugați puțin ulei.

7. Transferați-o pe un platou, tăiați-o bucățele și serviți-o cu multă plăcere cât încă este caldă!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New