Idei inteligente pentru amenajarea curții!

Iată o colecție de idei inteligente pentru amenajarea curții și grădinii. Ieftine și deloc complicate!

1.Fiecare centimetru al teritoriului din jurul casei și din restul curții trebuie să fie gândit până la cele mai mici detalii.

2.Ne place mult această idee de organizare a spațiului de plantare a culturilor. Este rezonabilă, ergonomică și nimeni nu o să mai fie îngrijorat că cineva poate călca întâmplător răsadurile. Doar totul trebuie să aibă locul său: și parcelele cu plante, și cărările!

3.Această frumusețe a fost realizată de o doamnă, fără ajutorul altor persoane dragi. Cu siguranță, este mulțumită de rezultatul obținut!

4.Suntem pur și simplu încântați de aceste idei! Cred că vom realiza ceva asemănător în curtea noastră!

5.Cutii vechi de conserve, pietricele netede, lipici și 2 ore libere… Și Voila! Noile măști pentru ghivecele cu plante sub gata! Și nu mai trebuie să cheltuiți banii pe cele din comerț…

6.Bineînțeles, ca să realizați această frumusețe, aveți nevoie de ajutorul unui bărbat, materiale de construcție și multe ore de muncă. Dar chiar merită efortul depus!

Dacă aveți foișor în curte, atunci odihna este întotdeauna reușită: puteți să vă ascundeți de ploaie în el, stând în același timp în aer liber. Puteți să creați ceva unic din lemnul obișnuit: măcar să-l vopsiți neobișnuit și să închideți construcția cu geamuri.

7.Iar această idee poate fi realizată împreună cu copiii. Aveți nevoie de pietre mari și mici, vopsele acrilice și puțină inspirație.

8.Este suficientă o privire, pentru ca dispoziția să devină îndată mai bună!

9.Un ornament stilat și simplu de confecționat!

10.Nu vă grăbiți să aruncați anvelopele vechi și sticlele de plastic. Ele reprezintă materiale excelente pentru amenajarea paturilor de flori!

11.Încă niște idei interesante…

12.Cine s-ar fi gândit că din capacele sticlelor de plastic poate fi creată o asemenea frumusețe!

Priviți această colecție de idei și nu ne spuneți că niciuna nu v-a plăcut! Nu economisiți timpul și puterile dumneavoastră pentru amenajarea curții — acesta este refugiul, care vă protejează de agitația urbană. Dacă veți realiza majoritatea acestor variante, curtea dumneavoastră va deveni un obiectiv de admirație locală!

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!

Spor la treabă!

New