Luați orice brânză dulce de vaci și cașcaval… Un deliciu nemaipomenit, cu care puteți înlocui brânzeturile scumpe!

Folosind brânza dulce de vaci și cașcavalul, puteți să obțineți batoane delicioase și aspectuoase. Ele pot fi servite ca atare sau incluse în canapele, alte aperitive, salate etc. Sperăm că vă vor plăcea!

INGREDIENTE:

-180 g de brânză dulce de vaci;

-100 g de cașcaval;

-un praf de sare;

-un praf de piper negru măcinat;

-50 g de unt;

-câteva linguri de pesmet.

MOD DE PREPARARE:

1.Puneți brânza dulce de vaci, un praf de sare, un praf de piper negru măcinat și untul topit și răcit într-un bol. Amestecați până la omogenizare cu ajutorul unei furculițe.

2.Adăugați cașcavalul dat prin răzătoarea mare. Amestecați foarte bine.

3.Transferați compoziția obținută într-un poș sau într-o pungă obișnuită de plastic. Tăiați vârful poșului/pungii, astfel încât să obțineți un orificiu mare, cu diametrul de circa 1.5-2 cm.

4.Răspândiți puțin pesmet pe tocător. Aplicați o fâșie de compoziție de brânză pe suprafața lui și tăvăliți-o prin el, astfel încât să o acoperiți complet. După aceasta rulați-o pe tocător, oferindu-i o formă îngrijită.

5.Procedați similar cu toată compoziția de brânză.

6.Tăiați batoanele de brânză în bucățele și puneți-le pe o farfurie. Dați-le la frigider pentru 1-2 ore, ca să se închege.

7.După ce sunt ținute la rece, batoanele de brânză își mențin excelent forma.

8.Serviți-le cu multă plăcere! Puteți să pregătiți canapele (cu fructe, legume sau mezeluri), salate sau alte delicii cu ele.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New