Ornament frumos din carton și beteală. Pentru sărbătorile de iarnă!

Una dintre cele mai populare decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă este și rămâne coronița festivă. Puteți să o folosiți atât pentru decorarea ușii, cât și a peretelui sau geamului. De asemenea, puteți să o puneți pe masa festivă, adăugând lumânări pe ea sau în mijlocul ei. Confecționarea unei asemenea coronițe este o sarcină simplă și foarte captivantă. Aveți nevoie de câteva materiale și puțin timp liber, ca să obțineți această decorațiune festivă minunată!

În primul rând, trebuie să decideți ce beteală veți folosi pentru realizarea ornamentului. Cel mai bine ar fi să folosiți una mată, fără sclipici. Varianta ideală pentru începători ar fi reprezentată de beteala verde, care imită bradul înzăpezit. Dar dacă știți să combinați bine culorile și elementele decorative între ele, atunci puteți să confecționați o coroniță cu nuanță neobișnuită.

Ca exemplu, coronița albă se potrivește cu conurile înzăpezite (aplicați puțină vopsea acrilică cu pensula uscată pe conurile obișnuite), globurile argintii și albăstrii, fructele artificiale de pădure, frunzulițele albe textile.

Baza coroniței constă dintr-o bucată de carton, din care trebuie să decupați un inel cu diametrul potrivit (20-30 cm).

Aplicați o liniuță de silicon fierbinte (cu ajutorul pistolului de lipit) pe carton și lipiți capătul betelii de el. Apoi începeți să o înfășurați în jurul lui, astfel încât să-l acoperiți complet. Când veți termina prima bucată de beteală, lipiți capătul următoarei de carton și continuați rularea.

Îndepărtând ușor beteala, lipiți conurile de baza de carton.

Apoi decorați coronița cu globulețe și alte elemente decorative, care se combină armonios cu restul detaliilor.

Ornamentul minunat pentru sărbătorile de iarnă este gata!

Sărbători fericite!

New