Papuci călduroși de casă. Un cadou minunat atât pentru dvs. cât și pentru cei dragi!

Acești papuci de casă vă vor ține cald la picioare în timpul sezonului rece și pur și simplu vă vor bucura ochii, de frumoși ce sunt! Alegeți o bucată frumoasă de material, cu imprimeu caracteristic sărbătorilor de iarnă și îi puteți confecționa chiar și pentru a-i dărui cuiva de Anul Nou!

Pentru a realiza șablonul, luați o cizmă de mărimea dorită, și marcați urma acesteia pe hârtie cu ajutorul unui creion, apoi decupați-o.

Tăiați talpa obținută în două, însă nu până la urmă, ci lăsați 2 mm de la margine. Îndepărtați jumătățile una de alta și transferați piesa din nou pe hârtie, conturând-o și trasând linii drepte în partea de jos.

Măsurați și marcați cu un creion câte 4 cm din ambele părți. Apoi măsurați partea din față a cizmei și marcați lungimea stabilită în partea de sus a tălpii. După aceasta trageți niște linii în jos, lăsând câte 4 cm prin părți. Decupați șablonul.

Transferați șablonul obținut pe material și decupați-l după mărimea acestuia (lăsați câte 1-1.5 cm pentru a coase marginea). Îndoiți materialul în două, luați partea de sus a cizmei, măsurați lungimea piciorului în cizmă și mai adăugați 3 cm, apoi decupați două piese.

Tăiați sintepon și căptușeală pentru toate șabloanele.

Papucii au o căptușeală din material textil și materialul cizmei în sine. Coaseți mai întâi piesele de căptușeală.

Apoi coaseți sinteponul pe toate piesele principale de țesătură.

Coaseți componentele împreună, apoi și căptușeala.

Veți obține niște încălțări originale, călduroase și frumoase care vă vor încălzi pe dvs. și pe cei dragi în timpul iernii!

Spor la treabă!

New