Udați orhideea cu apă cu lămâie dacă doriți să producă mai multe tulpini florale și să-i revitalizați rădăcinile!

Frunzele vor deveni mai strălucitoare și mai ferme, rădăcinile mai groase, iar orhideea va începe să producă noi tulpini florale! Pentru un asemenea rezultat, începeți să udați planta cu apă cu lămâie (cu suc sau sare de lămâie) și revitalizarea acesteia nu se va lăsa prea mult de așteptat!

Pe lângă proprietățile sale principale, sucul de lămâie va preveni și dezvoltarea ciupercilor și a mucegaiului pe rădăcinile florii. Asta înseamnă că dacă veți uda orhideea în mod regulat cu apă cu lămâie, aceasta se va însănătoși de la sine, fără să fiți nevoiți să utilizați careva soluții suplimentare! Orhideele reacționează foarte bine la apa acidificată.

Pentru a uda o orhideea, amestecați 2 g de sare de lămâie ( un pic mai puțin de jumătate de linguriță) cu 1 litru de apă. Dacă doriți să folosiți sucul de lămâie, atunci adăugați 1 linguriță la 1 litru de apă.

Administrați acest lichid mai întâi prin aplicare foliară (pulverizare pe frunze), apoi udați-o prin metoda de imersie timp de 15 minute. Această combinație de metode de udare cu apă acidulată va rezulta un efect rapid și pozitiv!

Spor la treabă!

New