Un aperitiv delicios pentru masa de sărbătoare – se prepară rapid, din ingrediente simple și accesibile!

O gustare excelentă și un mic dejun sau aperitiv rece foarte gustos. Această ruladă din omletă cu umplutură de cașcaval se prepară rapid, necesită puține ingrediente și doar 30 de minute din timpul dvs.

INGREDIENTE:

– 6 ouă;

– 100 g de smântână fermentată (iaurt natural sau maioneză);

– 1-2 morcovi;

– sare, piper negru după gust;

Pentru umplutură:

– 200 g de cașcaval;

– 1 legătură de mărar;

– 2 linguri de smântână fermentată;

– 1 linguriță de muștar;

– sare, piper negru după gust.

MOD DE PREPARARE:

1. Pregătiți omleta: bateți ouăle cu mixerul până la omogenizare, adăugând treptat smântâna, sarea și piperul negru măcinat după gust.

2. Radeți morcovul curățat și spălat prin răzătoarea mare. Adăugați-l la compoziția de ouă și amestecați cu o spatulă.

3. Transferați compoziția obținută pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Răspândiți-o uniform. Coaceți omleta timp de 15-20 minute în cuptorul preîncălzit până la 180°C. Apoi lăsați-o să se răcească.

4. Între timp pregătiți umplutura: dați cașcavalul prin răzătoarea mică. Puteți opta pentru orice fel de cașcaval sau telemea doriți. Adăugați mărarul tocat mărunt, muștarul, smântâna fermentată, sarea și piperul negru măcinat după gust. Amestecați foarte bine.

5. Întoarceți omleta răcită cu fața aspectuoasă (cea superioară) în jos. Răspândiți compoziția de brânză pe suprafața ei și rulați omleta sub formă de ruladă compactă.

6. Așezați rulada cu „cusătura” în jos pe hârtia de copt și înveliți-o cu aceasta. Dați-o la frigider pentru 30-40 minute.

7. Porționați rulada și serviți-o ca aperitiv rece!

O umplutură pe măsură pentru o astfel de omletă aerată și moale!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New