Un decor viu și frumos din pin care aduce noroc în casă!

Cândva, pinul a fost considerat un talisman împotriva răului, așadar, având acasă un decor frumos din conuri de pin, norocul din casa dvs. se va înmulți! Din cel mai simplu con de pin, puteți crește un bonsai frumos, pe care să-l folosiți ca o decorațiune pe măsură!

Procesul este foarte simplu: colectați conuri în pădure; cel mai bun moment pentru a face acest lucru este toamna, deoarece în acest sezon conurile încep să se deschidă. Încercați să găsiți un con de pin de dimensiuni mai mari. Acest lucru va spori puțin șansele ca semințele din interior să fie de o calitate mai bună. De asemenea, ar fi bine să colectați nu doar unul, ci mai multe conuri de pin! Unele persoane recomandă scufundarea rapidă a conului de pin într-o soluție foarte diluată de var și sulf. Acesta este doar un pas în plus pentru a scăpa de orice dăunători sau ciuperci care trăiesc în conul de pin.

După aceea va trebui să puneți conul de pin la uscat, așadar așezați-l într-un loc uscat și urmăriți-l cum începe să se usuce și să se deschidă. S-ar putea să vedeți cum unele dintre semințe încep să încolțească.

Apoi găsiți un ghiveci frumos și umpleți-l cu pământ. Introduceți conul de pin cu vârful în sus, apăsându-l puțin în pământ.

Ar fi bine să folosiți un strat de mușchi pentru a acoperi pământul și crăpăturile dintre bractee, precum și pentru a decora ghiveciul.

Această decorațiune uimitoare trebuie să fie udată zilnic cu moderație, cel mai bine prin pulverizarea conului de pin cu apă. Desigur, îl puteți uda mai abundent la fiecare două sau trei zile, principalul lucru este să evitați apariția mucegaiului.

Mult spor!

New