Un mod frumos și neobișnuit de utilizare a capacelor pentru borcane!

Nașterea Domnului este o sărbătoare deosebită. De aceea, trebuie să ne pregătim într-un mod deosebit pentru ea. Este atât de minunat, când ne decorăm casele cu jucării de Crăciun! Iar dacă ele sunt confecționate chiar de noi, atunci plăcerea oferită de aceste pregătiri este încă mai mare.

Jucăriile neobișnuite de Crăciun pot fi confecționate din cele mai neașteptate lucruri: de exemplu, din capacele vechi de la borcane.

Decupați un cerc cu diametrul egal cu cel al capacului dintr-o bucată de hârtie colorată groasă. Pur și simplu trasați conturul capacului pe hârtie și decupați cercul obținut. Pentru ca jucăria să arate încă mai frumos, folosiți un foarfece zimțat pentru decuparea cercului. Aplicați silicon cald pe partea interioară a capacului și lipiți hârtia pe ea.

Tăiați o fâșie din hârtie.

Lipiți fâșia pe marginea capacului.

Puneți jucării mici de Crăciun, figurine, mărgeluțe și beteală în interiorul capacului și fixați-le cu ajutorul pistolului de lipit cu silicon cald.

Lipiți un ochi de lanț dintr-un fir sau sârmă rezistentă de una dintre elementele de pe capac, ca să puteți să-l agățați de brad.

Folosind capacele vechi de la borcane, puteți să confecționați cele mai diverse jucării pentru brad, care nu numai vor decora interesant casa, ci și pot reprezenta daruri minunate pentru cei dragi!

Sărbători fericite!

New