Veranda frumoasă: soluții moderne pentru venituri diferite!

Veranda este un fel de carte de vizită a casei. Când ea este proiectată, pot fi luate în considerație atât aspectul exterior, cât și funcționalitatea ei. Chiar și o verandă mică trebuie să fie chibzuită și confortabilă. Părerea că amenajarea verandei presupune cheltuieli substanțiale este greșită. De principiu, suma cheltuită depinde de materialele alese. Lemnul, cimentul, cărămizile, diferitele tipuri de faianță, piatra naturală și artificială – toate acestea pot fi folosite. Priviți proiectele deja realizate! S-ar putea ca unul dintre ele să vă placă atât de mult, încât îl veți lua ca exemplu, când veți amenaja propria dumneavoastră locuință.

O verandă de lemn, destul de simplă și îngrijită, cu un spațiu mic acoperit. Dacă doriți, puteți să puneți un fotoliu balansoar sau o măsuță pe ea.

Veranda-terasă permite crearea unei zone complete de odihnă chiar la intrarea în casă.

Avantajele verandei din beton sunt practicitatea și rezistența. Acest material vă permite să oferiți verandei orice formă. Nu sunt excluse nici diferitele variante de finisare.

Copertina acestei verande reprezintă acoperișul în miniatură.

Această verandă din cărămidă este completată frumos de balustradele din fier forjat.

Aici este mult loc. În schimb, cât de bine este gândit fiecare detaliu!

Terasa din cărămidă a devenit un fel de continuare a casei. Dacă doriți, aici puteți amenaja un colțișor verde sau o zonă completă de odihnă.

Iar aceasta este o verandă de beton. Chiar calculând și lucrul, realizarea unei asemenea construcții nu este costisitoare.

O idee interesantă — completarea verandei cu o copertină din policarbonat.

Lemnul este un material excelent pentru crearea verandei. Prețul lui depinde mult de tipul de lemn ales, iar rezistența — de prelucrarea corespunzătoare.

Anume lemnul este unul dintre cele mai căutate și ecologice materiale pentru construcția verandei.

Cine a spus că veranda din metal nu poate să arate interesant? Fără îndoială, o asemenea construcție va rezista pe parcursul multor ani.

Cel mai frecvent acest tip de verandă este folosit, când în casă există demisol sau apare necesitatea de a lua în calcul anumite caracteristici ale terenului.

Construcția de la intrare este confecționată din diferite tipuri de materiale. Dar cât de armonios arată întreaga verandă!

Aici betonul se combină excelent cu finisajele de piatră. Și balustradele metalice se încadrează în imaginea generală.

Rezistența acestei verande îngrijite nu poate fi pusă la îndoială.

Asemenea verandă poate fi făcută atât deschisă, cât și închisă.

Spor la treabă!

New