Veți fi surprinși, când veți vedea ce puteți să faceți cu rodia! Veți face la fel!

Veți fi foarte uimiți, când veți vedea cum puteți să pregătiți sucul de rodie în câteva minute, fără ustensile și dispozitive speciale! Un truc util pentru cei care iubesc aceste fructe delicioase și folositoare!

INGREDIENTE:

-rodii.

MOD DE PREPARARE:

1.Ca să pregătiți sucul de rodie, alegeți rodii coapte și calitative.

2.Luați fiecare rodie și, presând-o cu mâinile, rotiți-o pe suprafața unui tocător. Veți auzi niște sunete interesante în timpul acestui proces, care seamănă cu niște pocnituri: semințele de rodie se sparg, eliberând sucul din interiorul lor. Striviți în acest fel rodia pe parcursul a 1-2 minute, până când pocniturile nu se vor mai auzi și ea va deveni moale.

3.Apoi realizați o gaură în coaja rodiei și așezați-o deasupra unui pahar. Stoarceți cu mâinile sucul din interiorul ei. Cu cât veți presa mai bine fructul, cu atât mai mult suc veți obține.

4.De principiu, în interiorul rodiei rămân semințe întregi doar pe alocuri. Puteți să le adunați și să le mâncați. Totul depinde de forța, cu care ați strivit și stors fructul.

5.Sucul de rodie este destul de concentrat. Dacă doriți, puteți să-l diluați cu puțină apă plată, ca să aibă gust mai plăcut și mai puțin astringent. 

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New