Șaptesprezece gentuțe stilate: tricotate sau croșetate. Idei pentru primăvară și vară!

În prezent gențile tricotate sau croșetate nu sunt numai populare, ci și foarte practice. Ele pot fi confecționate de sine stătător din șireturi sau sfoară groasă, cu ajutorul andrelelor sau croșetei. Kiturile de bază pot fi găsite în mercerii. De asemenea, mânerele pot fi cusute manual. Confecționați un asemenea accesoriu minunat pentru primăvară și vară, care să se potrivească ideal cu stilul dumneavoastră! Puteți să alegeți modelul, care vi se potrivește, privind exemplele de mai jos!

1.

2.

3.

4.

Gentuțele pot fi împletite într-un stil unic, fără modele distinctive. Dar puteți să investiți mai mult timp și efort, ca să realizați un model frumos!

5.

6.

7.

Ca să obțineți o gentuță împletită neobișnuită, combinați culorile firelor. Câteva culori combinate corect vor face geanta confecționată manual cu adevărat originală!

8.

9.

10.

În prezent gentuțele rotunde stilate sunt încă actuale. Ele se confecționează destul de ușor și nu necesită multe materiale.

11.

12.

13.

Completați gentuța împletită cu elemente decorative interesante: mărgeluțe, broderii, accesorii de lemn sau de metal. Experimentați și creați accesorii stilate, potrivite pentru voi!

14.

15.

16.

17.

Spor la treabă!

New