A dăruit o casă de vis familiei, care l-a adoptat și a emoționat utilizatorii rețelelor de socializare!

Majoritatea locuitorilor din Filipine se află la limita sărăciei. Ei trăiesc în căsuțe modeste, cu condiții minime de confort.

În unul dintre cele mai sărăcăcioase cartiere din Manila, capitala Filipinelor, locuiau soții Nanay și Tatay. Soțul lucra ca hamal, iar soția sa — ca vânzătoare într-un magazin mic. Ei nu aveau copii, dar își doreau foarte mult să devină părinți. 

De aceea, în ciuda sărăciei lor, Nanay și Tatay au decis să înfieze un copil. Băiețelul Jayvee știa că este adoptat, dar își iubea enorm părinții.

Nanay și Tatay l-au învăluit cu dragoste și grijă. Ei dădeau și ultimul bănuț, pentru ca micuțul să se alimenteze echilibrat, să fie îmbrăcat decent și să obțină studii bune.

Odată, când era încă adolescent, Jayvee le-a promis părinților săi că îi va scoate din sărăcie. „Sunteți demni de mai mult decât să viețuiți în această mahala. Când voi crește, voi face totul, pentru ca voi să nu duceți niciun fel de lipsuri” — a spus Jayvee.

Și, când a ajuns adult, el și-a îndeplinit promisiunea. Jayvee învăța bine, a reușit să fie admis la o universitate prestigioasă și să obțină un serviciu cu salariu mare. El a devenit un angajat excelent al companiei, în care lucra. Șeful l-a observat și tânărul a obținut postul de director financiar.

Un băiețel simplu dintr-un cartier sărac a reușit să răzbească în viață și să devină bogat. Și totul se datora grijii părinților săi. Recent Jayvee le-a făcut un cadou minunat mamei și tatălui său — o casă cu șapte dormitoare și toate cele necesare. Vila se află într-un cartier prestigios din Manila.

Acum Tatay și Nanay nu mai sunt nevoiți să muncească câte 12 ore la serviciu, ca să primească câțiva bănuți. Fiul lor le-a asigurat o bătrânețe liniștită.

Povestea lui Jayvee și a părinților lui a devenit celebră, datorită rețelelor de socializare. Utilizatorii Internetului au fost foarte emoționați de grija, pe care o are fiul de părinții săi.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!