Conurile de conifere — pentru crearea unei atmosfere confortabile și festive în casă!

Dacă în timpul plimbărilor prin parcul sau pădurea, în care cresc conifere, doar împingeți întâmplător conurile cu picioarele, aveți multe de pierdut. Doar cu ajutorul lor puteți să creați o atmosferă drăguță, confortabilă și festivă în casă.

Folosind o tavă sau un bol obișnuit, câteva lumânări și conuri de brad, puteți să creați un suport decorativ pentru lumânări, care va deveni un adevărat ornament pentru cameră. Pentru ca suportul să arate încă mai frumos, conurile pot fi decorate cu sclipici argintii — astfel va părea că ele sunt presărate cu zăpadă.

Tava modernă cu conuri naturale și strălucitoare va decora excelent bucătăria dumneavoastră.

De fapt, platoul supraetajat cu conuri, rămurele de brad, lumânări și luminițe, poate chiar să înlocuiască Pomul obișnuit de Crăciun.

Tava cu conuri, fructe de pădure, rămurele de brad și lumânări reprezintă un ornament simplu, dar foarte stilat, pentru masa de sărbătoare.

Odaia va deveni mai confortabilă, dacă veți pune o cupolă de sticlă, cu o compoziție de conuri, în ea.

Dacă organizați o petrecere în stil country, pregătiți un coș cu conuri, rămurele de brad, coarne decorative și luminițe.

Încă o variantă în stil country — coșul împletit cu conuri și luminițe.

Vazele înalte de sticlă, umplute cu conuri, jucării de brad și luminițe, nu ocupă mult loc și creează atmosfera de sărbătoare, căldură și confort. O asemenea compoziție poate deveni un dar excelent de Revelion.

Pur și simplu umpleți o ladă vintage cu conuri și veți obține un ornament foarte stilat pentru sărbătorile de iarnă.

Sania veche decorativă cu conuri și coronița din conuri reprezintă o instalație cu adevărat festivă.

Decorațiunea cu ramuri uscate, ornate cu conuri, este potrivită pentru adepții minimalismului.

Sărbători fericite!

New