Adăugați acestea în ghiveciul cu răsaduri! Ele vor deveni puternice și foarte roditoare!

Pentru ca răsadurile să crească puternice și groase, fără să se alungească, puteți să folosiți un secret popular simplu, care contribuie la îmbunătățirea calității solului, îmbogățindu-l cu toți compușii necesari.

Ulterior pur și simplu nu veți mai avea nevoie de îngrășăminte! Solul devine foarte folositor, iar răsadurile — puternice. Astfel veți putea aduna o recoltă splendidă la sfârșitul sezonului de grădinărit! Este vorba despre făină — un compus natural, netoxic și foarte ieftin!

AVEȚI NEVOIE DE:

-o lingură de făină;

-½ linguriță de uree la 5 litri de apă.

MOD DE LUCRU:

1.Prăjiți făina pe tigaia uscată.

2.Adăugați câteva prafuri de făină prăjită în substratul pentru răsaduri înainte de plantare.

Aparent, când este încălzită, făina eliberează macro- și microelementele necesare pentru plantele aflate în creștere. De aceea, răsadurile vă vor fi recunoscătoare și vor crește excelent.

3.Există o metodă simplă și verificată de trecerea timpului pentru prevenirea alungirii răsadurilor. Dizolvați ½ linguriță de uree la 5 litri de apă.

Turnați câte jumătate de păhăruț pentru votcă în fiecare ghiveci cu răsaduri. După aceasta puneți răsadurile într-un loc răcoros. Ele își vor opri îndată creșterea, vor deveni puternice, vor căpăta o nuanță corectă de verde-închis și o capacitate excelentă de adaptare la viitoarele condiții de dezvoltare. Lăsați răsadurile în locul răcoros pentru 5-7 zile, după care aduceți-le în locul anterior de dezvoltare.

Spor la grădinărit!

New