Cinci lucruri geniale și folositoare, confecționate din obiectele inutile de prin casă!

Chiar și din obiectele inutile de prin casă pot fi confecționate o sumedenie de lucruri interesante și, cel mai important, folositoare! La un meșter bun nimic nu stă fără rost — pentru totul se găsește utilizare. Apreciați aceste 5 lucruri geniale și folositoare, confecționate din obiectele inutile de prin casă!

TĂIETOR RELIEFAT PENTRU LEGUME

Există o ustensilă specială pentru aceasta, dar nu este neapărat să o cumpărați — puteți să o confecționați de sine stătător. Astfel, tăiați marginile laterale ale unui capac metalic pentru borcane și îndoiți-l cu ajutorul patentului, creând valuri.

Iată ce trebuie să obțineți — nu trebuie să vă străduiți să obțineți valuri ideale.

Tăiați legumele, gătiți-le și serviți-le cu multă plăcere!

TĂIETOR SPIRALAT PENTRU LEGUME

Și pentru confecționarea acestei ustensile aveți nevoie de un capac pentru borcane. Realizați o tăietură în el cu ajutorul unui cutter ascuțit.

Și, folosind un oarecare instrument potrivit, îndoiți puțin tăietura, ca să o transformați în orificiu. În funcție de lățimea orificiului, legumele tăiate vor fi mai groase sau mai subțiri.

Introduceți o frigare de lemn în mijlocul unui cartof și treceți-l prin ustensila obținută, rotindu-l. Trecând prin capac, cartoful va căpăta aspectul de spirală!

CURĂȚITOR CONFORTABIL PENTRU SOLZII PEȘTELUI

Cine nu iubește peștele, de fapt, pur și simplu nu are plăcerea de a-l curăța de solzi. Aceasta ocupație îndelungă și chinuitoare poate fi simplificată de o ustensilă bună, confecționată în condiții casnice. Separați peria unei pensule vechi pentru vopsea, lăsându-i doar mânerul.

Și uniți câte 2 capace de la sticlele de bere sau suc pe fiecare parte a acesteia.

Având acest instrument, curățarea peștelui va fi mult mai simplă!

ORGANIZATORUL PENTRU MEȘTERI

Diversele instrumente mărunte trebuie păstrate undeva. Haideți să confecționăm un organizator grozav dintr-o bucată de pervaz vechi. Durează doar câteva minute. Tăiați bucata de pervaz în numărul necesar de elemente.

Uniți-le elementele obținute. Puteți să lipiți un carton gros pe fundul lor. Vopsiți organizatorul obținut și puneți toate mărunțișurile la locurile lor!

USTENSILA PENTRU MODELAREA LULA KEBABULUI

Probabil vă imaginați cât este de greu să lipești carnea tocată pe un număr mare de frigări de lemn. Ca să simplificați puțin această sarcină, folosiți această ustensilă confecționată de sine stătător. Tăiați fundul unei sticle de plastic.

Adăugați carnea tocată în ea. Întoarceți un pahar cu fundul în sus. Îmbrăcați sticla cu carne tocată pe pahar, introduceți frigarea de lemn în gura ei și presați încet sticla în jos — astfel carnea tocată iese pe gura sticlei și se înfige pe frigare.

Mai rămâne doar să prăjiți kebabul. Testați acest truc și altele!

Spor la treabă!

New