Copertină excelentă pentru veranda casei, realizată din policarbonat simplu!

Puteți să confecționați o copertină minunată pentru veranda casei din policarbonat simplu! Este o adevărată plăcere să petreci timpul cu toată familia pe o asemenea verandă. Un colțișor frumos, confortabil și ieftin, confecționat cu propriile mâini — totul este real!

Copertina acestei verande este neobișnuită: ea este confecționată din policarbonat galben, cu grosimea de 8 mm (6 foi — corespunzător, 6 sectoare). Montarea policarbonatului se realizează fără accesorii de fixare. Pilonii de susținere și carcasa sunt confecționate din țevi pătrate pentru construcții (60 x 60 x 3 mm), iar grinda — din țevi dreptunghiulare pentru construcții (40 x 20 x 2 mm). Acoperișul este neted și oblic: de aceea, zăpada nu se adună pe suprafața lui. Construcția este frumoasă și rezistentă.

Foile de policarbonat sunt suprapuse puțin, iar deasupra copertinei ele sunt fixate cu aceleași țevi oblice. În locul materialelor obișnuite de fixare s-au folosit șuruburi pentru acoperișuri.

Policarbonatul ajunge până sub acoperiș, fixându-se de bârna superioară și marginală din grinda casei. Bineînțeles, este prezent și sistemul de scurgere (burlanul), care constă din țevi PVC obișnuite.

Această verandă este locul preferat de odihnă pe vreme frumoasă a întregii familii!

Spor la treabă!

New