Coș frumos și folositor pentru casă!

Un coș foarte frumos, cu model „împletit” (imitație), în care pot fi păstrate multe lucruri mici! Este potrivit atât pentru păstrarea în dulapuri, cât și în camera de baie!

Decupați un dreptunghi de carton și lipiți 4 fâșii de carton gros și gofrat, în jurul lui, ca și cum l-ați înrăma. De asemenea, puteți să decupați o asemenea parte dintr-o cutie de carton.

Introduceți bețișoare pentru sushi sau frigări de lemn pe tot perimetrul ramei de carton. Dacă nu le puteți înfige în ea, lipiți-le pe interiorul ei cu silicon cald.

Lipiți sfoara în jurul părții inferioare a ramei. Apoi treceți la bețișoarele de lemn, trecând sfoara printre ele, peste unul.

Când veți atinge înălțimea dorită a coșului, modelați un dreptunghi din sârmă groasă, cu dimensiunile egale cu cele ale fundului coșului.

Înfășurați dreptunghiul de sârmă cu funie și fixați-l în apropiere de marginea superioară a coșului, pe interiorul lui. El este necesar pentru rezistența și stabilitatea construcției.

Tăiați capetele excesive ale bețișoarelor de lemn.

Acoperiți marginea superioară a coșului cu sfoară. Lipiți o bucată de material pe fundul lui.

Lipiți o cosiță împletită din aceeași sfoară pe marginea superioară a coșului.

Înfășurați o bucățică de sfoară cu o altă bucățică de sfoară, ca să obțineți un mâner.

Montați mânerul pe coș prin introducerea și înnodarea sforii pe interiorul lui. Ascundeți nodul în pereții coșului, ca să-l mascați. Lipiți-l cu silicon cald, ca să fie mai rezistent. Repetați aceeași procedură pe partea opusă a coșului.

Coșul-organizator minunat este gata! Dacă doriți, puteți să coaseți o căptușeală de material pentru el.

Spor la treabă!

New