Două moduri excelente de renovare a tavanului după inundație!

Dacă au apărut pete pe tavanul vostru imaculat, inclusiv după ce v-au inundat vecinii de sus, nu vă întristați. Este chiar simplu să-i redați albeața și curățenia anterioare. Aceste două metode simple și foarte eficiente vă vor ajuta să scăpați de cele mai urâte și complicate pete de pe tavan. 

METODA 1

Aveți nevoie de:

-înălbitor de rufe;

-un lighean;

-mănuși;

-un burete. 

Luați un burete obișnuit, înmuiați-l bine în înălbitor de rufe și frecați bine zona problematică cu el. De asemenea, trebuie să îmbibați bine petele de pe tavan cu înălbitor. Lăsați-l să acționeze pe parcursul a 5 minute, după care aplicați încă de 2 ori înălbitorul la aceleași intervale de timp.

După a treia aplicare lăsați tavanul să se usuce complet. Apoi bucurați-vă de rezultat.

METODA 2

Dacă prima metodă nu a fost eficientă, deoarece petele sunt foarte complexe, trebuie să le mascați. Dar acoperirea unor asemenea pete cu vopsea pe bază de apă, mai ales după inundație, este inutilă, deoarece petele se vor vedea prin stratul de vopsea și vor apărea iar pe tavan.

AVEȚI NEVOIE DE:

-email pe bază de ulei;

-vopsea lavabilă pentru tavan.

Astfel, aplicați un strat subțire de email pe bază de ulei pe locurile problematice. Lăsați-l să se usuce complet, ca să se creeze o peliculă uleioasă protectivă, prin care petele nu se vor mai vedea. Apoi vopsiți zona cu vopsea lavabilă — și această etapă este necesară, deoarece odată cu trecerea timpului vopseaua uleioasă începe să se îngălbenească, iar cea lavabilă rămâne imaculată.

Gata! Tavanul este ca nou!

Spor la treabă!

New