O metodă neobișnuită de vopsire a părului, care vă va permite să uitați de saloanele de înfrumusețare!

Vă gândiți să vă schimbați tunsoarea sau să încercați o culoare neobișnuită de vopsea pentru păr? Atunci să știți că toamna este perioada perfectă pentru o schimbare! Deja de câțiva ani, vopsitul după tehnica „ombre” este un adevărat trend. Cu toate acestea, vopsirea cu această culoare în condiții casnice nu este chiar atât de ușoară. Pentru un rezultat de calitate, mai bine să apelați la serviciile unui specialist.

Dar totul se poate schimba, datorită coaforului turc Özden Kürtür, care propune o tehnică revoluționară de vopsire. Vă veți descurca de sine stătător cu ea, fără nici o problemă.

Özden a publicat fotografii și filmulețe video în conturile sale de pe rețelele de socializare, în care a demonstrat tehnica inventată de sine. Ea nu numai că se aplică ușor, ci și permite obținerea celui mai natural efect posibil.

Tot de ce veți avea nevoie este o perie cu suprafața mare! Aceasta este o opțiune excelentă în cazul în care nu intenționați să vă vopsiți tot părul, ci doriți să oferiți doar câtorva șuvițe o nuanță mai deschisă.

Aplicați puțină vopsea pe pere.

Răspândiți-o cu grijă, pieptănând părul.

Repetați de câteva ori această procedură de aplicare a vopselei pe toate straturile de păr.

Bucurați-vă de rezultatul natural, pe care l-ați obținut!

Spor la treabă!

New