Pantaloni neobișnuiți, confecționați fără tipar. Pur și simplu tăiați 2 colțuri ale bucății de material!

Ca să vă îmbogățiți garderoba cu articole stilate și neobișnuite, nu trebuie să cheltuiți o avere pe cumpărarea hainelor de design, nici să petreceți mult timp în fața mașinii de cusut. Puteți să coaseți haine originale propriu-zis în câteva ore, chiar și fără tipar.

Ca să coaseți o pereche de pantaloni neobișnuiți, aveți nevoie de 2 metri de material. Împăturiți-l de 4 ori. 

Desenaţi un dreptunghi cu dimensiunile de 10 x 30 cm pe unul dintre colțurile interioare. Rotunjiți puțin colțul dreptunghiului. Rotunjiți colțul opus al materialului și tăiați-l. Decupați dreptunghiul desenat și tăiați colțul interior al materialului, ca să obțineți 2 bucăți de material. 

Îndoiți părțile anterioară și posterioară ale articolului cu fața spre interior și coaseți-le pe partea tăiată. 

Îndoiți marginile articolului și tiviți-le (pe tot perimetrul). La distanța de 15 cm de la partea decupată a articolului realizați o secțiune cu lățimea de 3 cm și lungimea de 13 cm. 

Efectuați aceeași procedură pe cealaltă parte. 

Pregătiți 2 fâșii de material cu lungimea de 152 cm și lățimea de 8 cm. Coaseți fâșiile de fiecare jumătate a articolului. Îndoiți fâșia în jumătate și coaseți-o pe marginea inferioară: astfel veți obține cordonul viitorilor pantaloni. 

Pantalonii neobișnuiți sunt gata! 

Pur și simplu legați o jumătate de pantaloni la nivelul taliei, după care treceți cealaltă jumătate printre picioare și, de asemenea, legați-o de talie. Fără îndoială, un asemenea articol vestimentar îi va surprinde pe toți! 

Spor la treabă!

New