Un fulgușor pufos de zăpadă de care nu ați mai confecționat până acum. Decorațiune frumoasă din hârtie simplă!

Acesta o să fie cel mai pufos fulg de nea pe care-l veți confecționa din hârtie simplă! Vă veți convinge și singuri cât de ușor este – prin doar câteva mișcări, veți obține o adevărată frumusețe. Apropo, dacă doriți, puteți face acest fulg de zăpadă să aibă două fețe – pentru aceasta, va trebui să faceți de două ori mai multe detalii.

Deci, fulgul nostru de zăpadă este format din 5 pătrate de dimensiuni diferite: unul mare, două medii și două mici. Realizarea unui pătrat este ușoară – trebuie doar să îndoiți hârtia în colțuri și să tăiați excesul. Repetați procedura cu celelalte 4, dar faceți-le mai mici cu 2 cm.

Vom începe lucrul cu un pătrat mare. Îndoiți-l în două, colț la colț, ca să obțineți un triunghi. După aceasta, îndoiți și triunghiul obținut în două, de asemenea, colț la colț.

După aceasta, îndoiți colțul de jos către latura mare a triunghiului. Tăiați colțul în formă oblică (ca în imagine).

Desfaceți puțin unghiul și tăiați toate laturile care sunt îndoite în două, doar că nu până la urmă. Lăsați 1 cm liber la fiecare margine, apropiată de centrul fulgului. Acest lucru este mai comod de făcut cu un cuțit de papetărie.

În final, ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți tăieturi subțiri cu o foarfecă ascuțită. Distanța dintre acestea trebuie să fie foarte mică, de aproximativ 1 mm. În final, trebuie să obține o „pană”.

Desfaceți lucrarea, apoi repetați acești pași cu toate pătratele. Astfel, veți obține un fulg mare, doi fulgi mijlocii și doi fulgi mici.

Acum lipiți-i unul peste celălalt cu ajutorul lipiciului obișnuit sau PVA. Încercați să-i lipiți astfel încât capetele acestora să nu se suprapună unul peste altul.

Dacă veți face câte patru fulgi medii și patru mici și îi veți lipi pe spate, fulgul de zăpadă va fi și mai mare și voluminos! Principiul este simplu, iar rezultatul este excelent.

Spor la treabă!

New