Cratițele noastre arată mereu ca noi! Vă vom dezvălui secretul și rețeta!

Fiecare gospodină vrea să aibă cratițele, ceainicul și tigăile strălucitoare. Cât de mult nu le-ai îngriji, ele oricum își pierd aspectul inițial, dispărându-le luciul și acoperindu-se cu pete galbene de grăsime. Dar există o soluție, care permite curățarea rapidă a acestor vase — fără mult efort, fără cheltuieli semnificative!

AVEȚI NEVOIE DE:

-3 linguri de bicarbonat de sodiu;

-3 linguri de peroxid de hidrogen;

-o lingură de soluție de spălat vasele.

MOD DE LUCRU:

1.Amestecați bicarbonatul de sodiu, peroxidul de hidrogen și soluția de spălat vasele. Trebuie să obțineți o compoziție păstoasă.

2.Umpleți cratița sau ceainicul cu apă. Puneți vasul pe foc și aduceți apa din el până la punctul de fierbere. Apoi vărsați-o.

3.Aplicați pasta preparată pe suprafața vasului fierbinte, răspândind-o cu ajutorul unui burete. Lăsați-o să acționeze pe parcursul a 10-15 minute, până va deveni uscată, ca glazura de pe turta dulce.

4.Peste 10-15 minute frecați bine vasul cu partea abrazivă a buretelui umed. Dacă există locuri deosebit de murdare, puteți să treceți de 2-3 ori cu buretele de sârmă peste ele.

5.Spălați vasul cu apă caldă.

Rezultatul este extraordinar! Cratițele sau alte vase de inox devin strălucitoare, ca și cum ar fi noi. Grăsimea de pe ele dispare în totalitate. De acum vom curăța cratițele doar așa!

Spor la treabă!

New