Cum să îndepărtați banda dublu-adezivă și lipiciul acesteia de pe orice suprafață? Iată care este modul cel mai eficient, simplu și sigur!

Credem că fiecare s-a confruntat cu situațiile când după orice lucrare de reparații, și nu numai, pe diferite suprafețe rămân benzi adezive, autocolante etc. De cele mai multe ori, acestea reprezintă o adevărată bătaie de cap, deoarece nu se pot elimina complet, orice soluție nu am încerca. Mulți sugerează folosirea acetonei, însă, dacă suprafața este „delicată” sau dacă are vopsea sau desene pe ea, folosirea acestei metode poate provoca și mai mari bătăi de cap. Cu toate acestea, există o modalitate de a scăpa de lipiciul și de reziduurile sale o dată și pentru totdeauna! Și această metodă este pe cât de funcțională, pe atât de simplă și sigură.

Veți avea nevoie de:

– ulei vegetal de floarea-soarelui;

– un burete de veselă.

Mod de lucru:

În cazul nostru, problema a fost banda dublu adezivă de pe linoleum.

Deci, să trecem la treabă. Ungeți banda cu ulei vegetal și lăsați-o să se pătrundă timp de aproximativ 10-20 de minute.

Ulterior, luați un burete și folosiți partea mai aspră, abrazivă, dacă suprafața cu pricina vă permite, și îndepărtați destul de ușor banda adezivă sau reziduurile acesteia de pe ea. Dacă suprafața este foarte delicată, folosiți partea moale a buretelui.

Asta este, suprafața a fost complet curățată de bandă și de reziduurile acesteia fără să fie deteriorată în vreun fel. De asemenea, în acest mod este destul de ușor de îndepărtat și lipiciul de bandă adezivă, autocolantele de toate tipurile și adezivul ermetic.

Spor la treabă!

New