De ce trebuie să puneți bicarbonat de sodiu pe sertarul mașinii de spălat rufe?!

În casa unei gospodine grijulii totul trebuie să fie curat și ordonat. Iar mașina de spălat rufe nu este o excepție. Ea trebuie aerisită foarte bine după fiecare spălare, ștearsă și nu trebuie să uităm de curățarea tuturor filtrelor ei.

SERTARUL MAȘINII DE SPĂLAT RUFE

Și acest element necesită îngrijiri. De aceea, în acest articol vă vom povesti detaliat despre cum se curăță sertarul mașinii de spălat rufe.

De ce este important să curățăm sertarul mașinii de spălat rufe? Deoarece apa nu spală complet detergentul și balsamul, pe care le punem în el. Resturile lor se amestecă și formează o mâzgă neplăcută, care se usucă pe plastic. O dată cu trecerea timpului situația se înrăutățește, deoarece depunerile uscate continuă să se adune.

De asemenea, pot apărea urme de rugină. Ele pătrund în profunzimea suprafeței. De aceea, cel mai bine ar fi să le îndepărtați îndată. Am pregătit câteva instrucțiuni special pentru dumneavoastră, care vă vor ajuta să scăpați rapid de murdăria acumulată pe și sub sertarul mașinii de spălat rufe.

CUM POATE FI CURĂȚAT SERTARUL PENTRU DETERGENT ȘI BALSAMUL DE RUFE?

1.Ca să-l curățați, aveți nevoie de săpun de rufe (închis la culoare), bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen (apă oxigenată).

2.Turnați 50 ml de apă oxigenată într-un recipient de plastic. Adăugați 3 linguri de bicarbonat de sodiu. Mărunțiți o bucățică de săpun de rufe cu cuțitul și adăugați-o la celelalte ingrediente.

3.Acum trebuie să amestecați foarte bine, pentru ca săpunul să se dizolve complet și să să formeze o spumă densă.

4.Dacă nu știți cum se scoate sertarul mașinii de spălat rufe, citiți neapărat instrucțiunile din manualul ei de utilizare. De obicei, sertarul trebuie deschis până la maxim, iar apoi se apasă ușor pe compartimentul pentru balsam.

5.Puneți sertarul într-un lighean și aplicați compoziția spumoasă pe toată suprafața lui, oferind o atenție deosebită zonelor îngălbenite.

6.Peste 30 minute veți putea curăța ușor și rapid toată murdăria, precum și petele de rugină.

Aveți neapărat grijă de electrocasnicele dumneavoastră, mai ales de aspirator, mașina de spălat rufe și frigider. Anume datorită curățării minuțioase și aerisirii corespunzătoare ele vă vor servi mult timp, iar funcționarea lor va fi calitativă.

Spor la treabă!

New