Diverse tipuri de paturi pentru căpșuni. Multe fotografii pentru grădina dumneavoastră!

PATURI DIN ȚEVI PVC PENTRU CĂPȘUNI

Căpșunile sunt deliciu nostru primăvăratic și văratic! Grădinarii inventează tot felul de trucuri pentru cultivarea acestor fructe. Ei asamblează o multitudine de construcții orizontale, verticale, piramidale, în trepte — totul pentru plantarea și cultivarea confortabilă a căpșunilor în grădină. Haideți să privim 10 fotografii de paturi din țevi PVC pentru cultivarea căpșunilor în grădina din curte.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

PATURILE SUSPENDATE PENTRU CULTIVAREA CĂPȘUNILOR

Practic fiecare grădinar vrea să aibă o grădină suspendată, dar imaginați-vă cum ar arăta aceasta, dacă ar fi plină de căpșuni! Ar fi o frumusețe ireală și, cel mai important, tufele nu ar mai ocupa spațiul din grădină și nici buruienile nu ar putea ajunge la ele. Chiar se spune că acest tip de cultivare asigură o recoltă mai mare de căpșuni. Haideți să facem cunoștință cu cele mai bune paturi suspendate pentru căpșuni!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

PATURILE DE PLASTIC PENTRU CULTIVAREA CĂPȘUNILOR

Crearea paturilor pentru cultivare este o ocupație destul de interesantă. Fiecare grădinar le montează după preferințele și posibilitățile sale. Puteți să nu cheltuiți mulți bani pentru amenajarea paturilor pentru căpșuni, deoarece ele pot fi create din materiale aflate la îndemână: de exemplu, din plastic. În continuare veți putea vedea câteva exemple interesante!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

PATURILE DE LEMN PENTRU CULTIVAREA CĂPȘUNILOR

Sfârșitul primăverii și începutul verii sunt întotdeauna celebre, datorită abundenței de căpșuni dulci, suculente și aromate. Și iată o sarcină interesantă: cum puteți să construiți paturi de lemn pentru cultivarea căpșunilor în grădina dumneavoastră?! Totul este simplu! Meșterii au inventat deja o mulțime de idei, care permit plantarea confortabilă și avantajoasă a căpșunilor. Iată câteva dintre ele:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

PATURILE ORIZONTALE PENTRU CULTIVAREA CĂPȘUNILOR

Căpșunile sunt unele dintre deliciile preferate ale oamenilor. De asemenea, ele sunt fructe foarte folositoare. Practic fiecare grădinar vrea să cultive căpșuni. De aceea, vă prezentăm alte câteva exemple de paturi pentru căpșuni, ca să le puteți alege pe cele potrivite pentru dumneavoastră!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

ALTE VARIANTE MINUNATE DE PATURI PENTRU CULTIVAREA CĂPȘUNILOR

Mulți grădinari vor să-și amenajeze grădina într-un mod deosebit, pentru ca aceasta să fie unică, să nu semene cu grădinile celorlalți. Astfel au apărut o sumedenie de idei interesante!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Spor la grădinărit!

New